2777
2789
عنوان

بچه ها گندزدم توروخدابیاید

149 بازدید | 23 پست

رفتم تومغازه براروزمعلم کادوبگیرم بعدگفتم معلمای الان واقعا زحمت نمیکشن همه زحمتارودوش مادراس من ک اصن راضی نیستم بعدصاب مغازه گف راضی نیستی چراکادومیخری گفتم بخاطردل بچم بعدنگوخواهرشوهرمعلم تومغازه بود وقتی گفتم فامیل معلموشناخت خیلی ناراحت شد گف حق الناسه الکی نگواون واقعاازهرنظرعالیه گفتم توروخدابهش نگی‌...

حالااگ بگه و اون بابچم دعواکنه چ کنم

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚
خیلی معلمه سلیطس وزودقهرمیکنه و گوش بچه هارومیکشه

خدا رحم کنه 

نباید اسمشو میگفتی

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بد شانسیاگه واقعا معلم بدی بوده ب خودشم اعتراض کردی

ازبس بدجنسه جرئت نداشتم وگرنه اصن درس نمیده درس کاربرگ نمیده نمونه سوال نمیده و سوال درسارونمیده کلا افتضاحه

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚
اگ معلم بابچه دعواکنه چیکارکنم

اون حق اینکارو نداره اگه شکایت و حرفی داره باید با تو حرف بزنه

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍