2777
2789

سلام بچه ها،  یکی از من خوشش اومد منم دودلم شاید بله رو دادم سنم کمه نپرسید 19 سالمه، قیافش معمولی، ماشین داره، کاریه خانواده ی خوبیه هستند نمیدونم من ولی می گند که اخلاقشم خوبه خونه که فکر نکنم بتونه بخره ولی نمیدونم با چه شرایط اقتصادی می خواد پا پیش بزاره حالا منم می خوام 2 سالی نامزد بمونیم اگه شد شرایط بهتر بشه سن منم بالاتر بره خودش 26 سالشه، خوب اومدن من اولین خواستگارم است که اتاق راه شون میدم چی بگم؟ 🤦🏻‍♀️🥹😂 از چی حرف بزنم مهریه چقدر بزارم؟ میخوام حق طلاق و این هارم بگیرم بگید بچه ها کمکم کنید از چی بیشتر حرف بزنم؟ راستی دیگ تر خالم می گفت یکم خسیس هستند نمیدونم هووووف ذهنم درگیره از ی طرف میخوام ازدواج نکنم از ی طرفم می خوام ازدواج کنم حالا خیلی واضح بگید چه شرط و شروط هایی بزارم (اگه غلط املایی داشتم ببخشید کیبردم خرابه ☹️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا حق طلاق توافقی چشه که مد شد حق طلاق و مهریه رو جفتش رو میخواین؟

سنت کمه، فانتزی میبافی گلم

کدوم خانواده ای جفت اینارو قبول میکنن؟

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

اولا اینکه مهریه و اینارو خانواده تعیین میکنن معمولا 

دوما اگه اخلاقش خوب باشه بنظر من دیگه نصف راهو رفته

سوما خساستت خیلی بده اگ خسیس بود اصلا قبول نکن

چهارما به نظر من حق طلاق و ... خیلی جالب نیست اینجوری تو ذهن طرف جا میمونه ک قصدم رفتنه، اگه ادم خوبی باشه نیازی به حق طلاق نیست

فقط شرط کن اگه دوست داری کار کنی و آزادی هایی ک میخوای رو بگو و حتما ببین شکاک و اینا نباشه مطمئن شو

شرایط مهریه رو که پدرمادرت بهتر میدونن

شما وقت بذار ببین خسیسه یا نه

سر به زیر هست یانه

عرضه کار کردن داره؟

درمورد خونه برنامش چیه؟

خانوادش پشتیبانش هستن؟

درمورد رفت و امد تو و تحصیل و کار اگه مایلی چی فکر میکنه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

بنظر من اینکه تو این سن میخوای ازدواج کنی اصلا چیز بدی نیس

وقتی تنهایی وقتی نیاز به کسی داری تو زندگیت میتونی تو چهارچوب خانواده ادم مورد نظرتو پیدا کنی

ولی حتما حتما کلی با خودش وقت بگذرون

علاوه بر این خانواده ها باهم برن بیرون و وقت بگذرونن بیرون که بری مشخص میشه خسیسه یا ن

مهریه رو بذار به عهده خانوادت

درمورد درامدش بپرس،شغلش چیه،کی میره کی میاد

قراره مستقل زندگی کنید یا با خانوادش(اگه گف خانواده رد کن بره)

بپرس بچه دوس داره خیلیا سر این موضوع بچه به اختلاف خوردن

ببین مشکلی با درس خوندت،کلاس و باشگا رفتن دارع یا نه

اهل مسافرت و تفریح هست وووو...

به اولین خواستگارت بله میدی؟😐😂البته بعضیا اولین خواستگارشون بهترین شوار میشه واسشون

مهریه و این چیزا رو تو جلسه اول تعیین نمیکنن.کار بزرگتراس

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

چرا پسرا انقدر دنبال دختر کم سنن؟خب با هم سن و سال خودشون ازدواج کنن اگه انقدر عجله دارن

واقعا میشه به منم بگید چرا 

تو چطوری میتونی با چند سال کوچیکه تر ازدواج کنی لامصب جای بچته

کاربر آقا هستم
عروس بزرگه گذاشته بود قبول کردند اتفاقا

مهریه ام داشت؟ چقدر؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40