2777
2789
عنوان

شما باشید طلا میگیرید یا ماشین ❓

1012 بازدید | 41 پست

فرض کنید تو این وضعیت فعلی صد و پنجاه تومن پول دارید...

با این پول واسه خودتون طلا میخرید یا میدین شوهرتون مدل ماشینشو عوض کنه و ماشین مورد علاقشو بخره؟

با این پیش فرض که طرفتون آدم خوبیه و هر پولی دستش بیاد واسه شما خرج میکنه جواب بدین!

(( منظورم اینه که ازش کینه‌ایی به دل ندارید که بگید پول خودمو خرج خودم میکنم که چیزی به اون نماسه... مگه چی از اون به من رسیده؟ 🫤 ))

زهره هستم🧚🏻‍♀️. یک عدد " اقتصاد دانِ مملکت " 🤝🏻. دارای سابقهٔ چهار ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور. ممنون میشم اگر منو زهره ❌ صدا نکنید و فقط لفظ خانم اقتصاد دان ✅ رو به کار ببرید!!! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم!!! گول کاربریمو نخور من مهربون‌تر از این حرفام دوست عزیز 🚫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدم به شوهرم... یک عدد شوهر ذلیل هستم😅🤦

😂😂😂

زهره هستم🧚🏻‍♀️. یک عدد " اقتصاد دانِ مملکت " 🤝🏻. دارای سابقهٔ چهار ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور. ممنون میشم اگر منو زهره ❌ صدا نکنید و فقط لفظ خانم اقتصاد دان ✅ رو به کار ببرید!!! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم!!! گول کاربریمو نخور من مهربون‌تر از این حرفام دوست عزیز 🚫