2777
2789

آگهی زده بودن واسه کارآموزی رایگان دندانسازی و این چن روز رفتم کارآموزی دندانسازی که آموزش ببینم 😁

استادی اونجا با همکارش کاری می کرد و چن تا کارآموز داشتن که کارآموز اصلیشون بیشتر اوقات یاد میده 

گاها هم اون دو همکارا یاد میدن

این کارآموزشون بیشتر مواقع جلو اون استادها از معایب کارم میگه تا مزایاش. طرز حرف زدنش قشنگ نیس. 🙄آخه من تازه اولین بارمه البته خوب انجام میدم ولی اون هم عیبی داشته باشه، بزرگش میکنه. اینم من هر چی میگم ساز مخالف میزنه.😮‍💨 یکی از کارآموزها بهش گفت به نسبت اولین بارش درست انجام میده. حتی یکی از استادها گفت خب اولین بارشه بالاخره آخرش یاد میگیره قشنگ درست میکنه. اینم بزرگش میکنه.

بهم میگه لبخند نزن. وقتی کاری میگم چشمات و طرز حرکاتت جوریه با منت انجام میدی بیگاری میکشی.😐😒

جلو اون استادها و کارآموزای دیگه با طرز حرف زدنش خجالت میکشم.👀

تصمیم گرفتم دیگه باهاش جلو استادها بحث نکنم تا بزرگ نشه و چهره ام خراب نکنم و ارزشم حفظ کنم و تو این کار بمونم.🥲

دندانسازی میخوام یادبگیرممم😣

نظر بدین❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امثال شما هستید بدبخت میکنید آدما رو دیگه

طرف درس میخونه دانشگاه میره دندون پزشک میشه 

شما میخایید با این چرت و پرت ها بلا سر آدم بیارید 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

دندانسازی نه دندانپزشک😐

دندانسازی هم بچه ها درسشو میخونن

از این جاها کار پیدا نمیشه 

پسره هم دهنش چفت و بند نداره 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

😂😂 اگر طبق فیلم ها بخوام بگم شاید روت کراشهولیدرکل باهاش بحث نکن ولی جوری هم نباشه رفتارت که بقیه ...

نه بابا چه کراشی

رفتارش ذاتا اینطوریه با همه اینطوریه

البته جلو استادها خودشیرینی میکنه

کصافتی واسه خودشاااـ.. یه اسپری فلفل ببردنبالت

بهم میگه سنگین باش لبخند نزن 

شما مثل خواهرمی 

بیشتر از معایب کارم میگه تا مزایاش پیش استاد ها

تصمیم گرفتم باهاش بحث نکنم که جلب توجه نشه

بهم میگه سنگین باش لبخند نزن شما مثل خواهرمی بیشتر از معایب کارم میگه تا مزایاش پیش استاد هاتصمیم گر ...

واااا بگوبتوچ مگه توداداشمی یابابامی  کصافت.. چرانمیزنی تودهنش؟؟!!!!!!!! جفت پابروتوقیافه ی فضولش.. بگوکجایی تابیام لهش کنم مرتیکه عن