2777
2789
عنوان

آلرژی نوزادان

33 بازدید | 4 پست

سلام خانما.دخترم۸ماهشه ب توصیه فوق تخصص شیرخشک نغوکیت دارم میدم چن روزهه در کنارش شیرخودم.اما این چن روزهه خیلی بیقرار شده و جیغ میزنه بنظرتون از شیرخشکه کسی تجربه ای داره ؟شیر خودم با این در کنارش بنظرتون دردش میکنه ؟باید یه شیر بهش بدم بنظرتون.خیلی کم وزنه دخترم و کوجیک

حتما آلرژی به پروتیین گاوی داره و شما باید رژیم پروتئین گاوی و رعایت کنید. یعنی به هیچ عنوان لبنیات و گوشت گوساله نخورین. 

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

حتما آلرژی به پروتیین گاوی داره و شما باید رژیم پروتئین گاوی و رعایت کنید. یعنی به هیچ عنوان لبنیات ...

اره بخاطر الرژی داد خودمم رژیم رعایت میکنم ولی از وقتی اینو درکنار شیر خودم میدم اینجوری جیغ میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بخاطر الرژی داد خودمم رژیم رعایت میکنم ولی از وقتی اینو درکنار شیر خودم میدم اینجوری جیغ میزنه

آپتامیل پپتی بگیر. بهترین شیرخشک برای اینجور بچه ها همینه. من تجربش و داشتم

ضمنا تو رژیم خودت باید خیلی دقت کنی. حتی یه بیسکوییت یا شکلات هم ممنوعه. من که کلا شیر خودم و قطع کردم، شیر خشک دادم. چون جفتمون داشتیم اذیت می شدیم