2777
2789
عنوان

انتخاب مانتو مناسب برای دانشگاه (عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 50 پست

من بچه های فرهنگیانو دیدم دانشگاه میرن اسپرت میپوشن ولی کارآموزی که میرن فرم رسمی میپوشن.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

قطعن خاکستری مخصوصن پررنگش

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه من میخوام برم مدرسه درس بدم(برای کارآموزی) ،گفتم شاید اینا خوب باشن

کارآموزایی که سر کلاس ما میومدن با لباسای گشاد و راحت بودن از این نخی ها

اونایی که فرستادی بیشتر معلم یکم سن بالاتر میپوشن 

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

کت قشنگه ولی باید کوتاه باشه و با شلوار گشاد بپوشیش اینا خیلی بلندن

بعد سعی کن کت کوتاه سورمه ای یا طوسی جنس خنک بگیری با شلوار گشاد بگ مشکی که جنسش کتان نازکه بپوش 

یا شلوار لی

با کتونی سفید 

سعی کن اینجوری از اون حالت خیلی رسمی درش بیاری من خودم کلا رسمی پوشم ولی کم پیش میاد بخوام سر تا پا رسمی باشم تو دانشگاه

اسی برا سرکار که رئیس خودمم شرکت نیستاچجور تیپی بزنم که هم جوون پسند باشه سن بالایی نباشه هم باحجاب ...

مثل تیپ سمیرا توی زخم کاری خیلی با کلاسه برای سرکار

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

آخه میخوام به درد مدرسه رفتنم بخوره

با این بری دانشگاه جلوه خوبی نداره عزیزم 

دانشجو ها همه اسپرت میان 

این برای همون مدرسه و شاغلا خوبه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
اسی برا سرکار که رئیس خودمم شرکت نیستاچجور تیپی بزنم که هم جوون پسند باشه سن بالایی نباشه هم باحجاب ...

دقیقا سوال منم هست،

بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱

واااااای نه توروخداااا

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/