2777
2789

داستان از اینجا شروع شد 

مامانم رفته بود پیش زن دایی بابام بهشون سر بزنه

اتفاقا با بابا و خواهرم رفته بودند

همینکه در حیاط باز میشه پسر دایی بابام که شاید دو سه سالی ندیدیمش و هیچ خصومتی نداریم و اصلا هیچ وقت مشکلی نداشتیم میاد تو حیاط

تا مامان و بابا و خواهرمو میبینه حمله ور میشه سمتشون بدون دلیل

تا اخرین لحظه مامانم فکر میکرده میخواد بیاد جلو سلام علیک کنه

چاقو رو میگیره سمت مامانم مامانم فرار میکنه سمت ماشین و خواهرم میدوئیده تا فرار کنن بهت زده بودن. از اونور دستش از اینا کوتاه میشه دنبال پدرم میکنه و سنگ میزده سمتش بابام میخواسته باهاش گلاویز بشه مامانم میاد بابام رو میکشه سمت ماشین پسره هم دنبال پدرم چاقو رو میکشه روی گردنش هیچ کسی هم دور و بر نبوده زن دایی باابم میدوئه ببینه چی شده دنبال اون میفته اصلا یه صحنه ای از تجسمش حالم بد شده از ظهر. این معتاده نمیدونم تاثیر چی بوده 

باابمو میرسونن دکتر بخیه میزنن دستشو 

زن دایی هم پاش شکسته و خواهرم و مادرم سالم هستند 

الکی الکی حالمون رو گرفتن

الان از ظهر پاسگاه و شکایت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون ی چیزی زده تو این دنیا نبوده😅

ول خداروشکر کنید واقعا واقعا میتونست اتفاق از این بدتر بیفته.صدقه بزارین

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
ای جان مرسی که منو یادتونه عزیزم

الهی سلامت باشن خانواده❤️🌱

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️