ساحل_۴۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 346 عنوان خواهرم شرایط مهاجرتت تحصیلی براش جوره 579 بازدید | 10 پست اما دوست داره بمونه شوهر کنه منم نمیدونم چه طوری متقاعدش کنم رابطع خودم باشوهرم خوب نیس اما دلم نمیخاد خانواده ام چیزی بدونن از رابطه بد من و شوهرم چه طوری خواهرمو متقاعد کنم شوهر نکنه و بره کانادا 1404/02/09 | 20:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ـسـنـگـ٠صـبـور عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6554 به تو چه ربطی داره زندگی خودشه برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 16817 بزار بمونه همینجا تو کاری نمیتونی بکنی ته تهش بگی برو اونجا حداقل شوهر خارجی کن قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
عقیق۲ عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 7556 چرا تو زندگیش دخالت می کنید تصمیم اونه . اونه که قراره بره با درد غربت و سختی هاش اونجا تنهایی زندگی کنه.. چرا تحت فشارش میخوای بزاری.... اگر انقدر خوبه خودت مهاجرت کن. چرا خواهرت رو بی عقل و کودن تصور می کنی. اونم حتما دلایل خودشو داره.
dokhtarpastili عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 13554 بهش خوب و بدو بگو ، لطفا مجبورش نکن ایشون دوست داره همینجا ازدواج کنه و زندگی تشکیل یده هدفش اینه اگه انجامش نده تا اخر عمر حسرتش میمونه تو دلش اگه خدا بخواد میشه 😍😘
elnaz_tyo عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 841 وااااای فقط این تاپیک رو نشونش بده خیلیا الان دوست دارن جای اون باشن مگه عقلشو از دست داده ؟؟؟؟ شوهر همیشه گیر میاد ولی شرایط الان دیگه هیچوقت نیست
sara7798 عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 17491 اگر نمیخواست چرا دنبالش رفت گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
دلخستهـ_خسته_جان عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 1264 یبار قوانین رو بزار جلوش بخونه یادش بیاد به عنوان یک زن هیچ حقی تو زندگی نداریم اون موقع احتمالش خیلی زیاده راضی بشه و فقط واقعیت ها رو نشونش بوده در نهایت اونه که باید تصمیم بگیره مجبورش نکن و اینکه خواستم بگم خیلی خواهر خوبی هستی💚 این کاربری دومم هست
ساحل_۴۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 346 عزیزم چیزی که آرزوی توئه، آرزوی فرد دیگه ممکنه نباشه.تو کارش دخالت نکن، بعدا اگر از مسیری که رفته حا ... مردها خیلییی عوضی شدن نمیتونم اینو بهش بگم شوهر خودمم عو ضیه
خوشبخت، عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 9474 تو با داداشش رابطت خوب نیست ،چیکار به خواهرش داری بزار هر غلطی که دوست داره بکنه