2777
2789

به جون بچه هام دارم با اشک مینویسم

خسته شدم از نیش زبونش من سینه هام کوچیکه بعد شیر دهی که کلا آب شد نمیدونم به چه دلیلی انقدر بهم نیگه و طعنه میزنه به سرم میزنه خودکشی کنم واقعا خسته شدم مثلا الان بهش میگم برو نون بگیر میگه خودت برو بگیر میگم من هر روز میرم یه روزم تو برو وظیفه من که نیست مگه زن های دیگه چقدر میرن نونوایی به من میگه تو مگه مثل بقیه زنایی که خودتو مقایسه میکنی اونا سینه دارن تو نداری انقدررر دلم شکست که هق هق گریه افتادم کاش میمردم خدااا

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عجب منطقی داره ، چقدرم برات مهمه حرفاش ، بعدشم نون برا خودت و بچه ات یه جا نگه دار بهش نده بگو ن ...

کلا هر چی بگم این مسئله رو میزنه تو سرم 

بگو میخواستی خودت میتونستی به سایزی که میخوای برسونی مشکل خودته آقا

دلم آتیش میگیره هر روز منو به خاطر چیزی زجر میده که خلقتش دست من نبوده

اولا که تو چرا خودکشی کنی ،هر کسی رو خدا یه جوری آفریده یبارم شما بهش بگو ..یه عیبی که داره رو همون موقع که میگه بزن تو سرش ..بگو حالا من میام بگم مثلا تو فلانی و..

بگو ناراحتی پول بده برم پروتز کنم وقتی نداری حرف نزن ،محکم باش جلوش خودتو ضعیف نشون نده بگو خودم راضیم ،نشون بده حرفاش برات اهمیت نداره ..

بعدم عزیزم روغن خراطی اصل بگیر سینه هاتو باهاش ماساژ بده تو حمام هم زیر آب سرد بگیر میگن سفت میکنه، هرسم دراومد بخدا

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫