هر چله ای به دلتون میوفته بگیرین که حاجت روا میشین ان شاءالله😍
اولین چله ای هستش که خدا تو قرآن گفته
بهش میگن چله کلیمیه
من خودم تا چهل روز سوره حشر میخونم که خیلی خوبه
فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱 تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهمعجللولیکالفرج.🤍 یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍 دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺
به سلامتیمنم اگ خدا کمکم کنه ۱۰۰تا ذکر یاعلی میگم هرروز اینطوری شایدکلا قلبم تمایل به توسل به امیرال ...
ان شاءالله حاجت روا بشی عزیزمم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱 تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهمعجللولیکالفرج.🤍 یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍 دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
متعهدم به یک قلب تاابد .. 2/31 روزی که عاشقت شدم وتاابد عاشقت میمونم بهترین اتفاق زندگیم علی جانم.. همیشه جوجه ی خوشگل ومهربون من میمونی ' از خدامیخوام هیچوقت مارو ازهمدیگه جدا نکنه:) دعامیکنم کنار هم بمونیم وبهم برسیم وبهترین زندگی رو بکنیم کنار هم من تااتهش کنارتم وگربه ی خوشگل تو میمونم اینم قول:))🤍
اره عزیزم میشهبله تا چهل روزبهتره یه تعداد مشخص باشهمثلا ۴۰تا کوثریا هرچی خودت دوست داری
مرسی عزیزم انشالله که حاجتمون بگیریم💔
متعهدم به یک قلب تاابد .. 2/31 روزی که عاشقت شدم وتاابد عاشقت میمونم بهترین اتفاق زندگیم علی جانم.. همیشه جوجه ی خوشگل ومهربون من میمونی ' از خدامیخوام هیچوقت مارو ازهمدیگه جدا نکنه:) دعامیکنم کنار هم بمونیم وبهم برسیم وبهترین زندگی رو بکنیم کنار هم من تااتهش کنارتم وگربه ی خوشگل تو میمونم اینم قول:))🤍
برای امیدوارتر شدنتون هم به تاپیکهای آخر من سری بزنید😍😍معجزه رو لمس کردم
ایخداااااا😍😍😍😍
الهی قربون خدا برمممم
ان شاءالله سلامت و زیر سایه اقا امام زمان باشه😍
منم یه حاجتی دارم که نشونه هاشو دیدم😍😍
1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم برای انجامش ساعت خاصی لازمه؟یا از همین الان هر روز هر ساعتی تونستیم تا چهل روز انجام بدیم؟ و ا ...
نه عزیزم
فقط قبل از تموم شدن وقت شرعی بخونش
میتونی بخونی عزیزم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
سوره حشر خیلی خوبه من تقریبا هرشب می خونم خدا کمک کنه بتونم تا آخر عمر هرروز بخونم . هرروز بخونید جد ...
وای اره عالیه منم چله شو ۴ بار گرفتم😍
1
5
10
15
20
25
30
35
40