2777
2789

اینکه یه اشتباهی میکنید درمورد خانواده همسر البته از نظر خودتون اشتباه نباشه حق داشته باشید بعد شوهرتون بفهمه ولی بروتون نیاره یعنی چی؟چه قصدی داره 😅من میخوام بهم بگه چرااینکارو کردی منم دقو دلیمو خالی کنم راستش دلم خنک شده ولی هیچی نمیگه فقط یکم ناراحته تو خودشه حالا من میدونم خبر داره هروقت میبینمش خندم میگیره حتی امروز داش میرف ببخشید بوسیدم رف ولی تواین دوسه روز هنوز بروم نیاورده فقط چن وقت پیشا سر شاغل شدنم گف من برای آرامش زندگیم دیگه باهات مخالفتو بحث نمیکنم میدونم کار خودتو میکنی پس هر کار دوسداری بکن الانم یعنی بخاطر بحثو دعوا نشدن بروم نمیاره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی همسرت نرمال رفتار میکنهچون نمیخواد زندگیش متشنج بشهشما هم حتی اگه به روش آورد خواهشا خاک و خون ب ...

خوب منو شناختیا😜آخه باور کن حق باهامه 

من الان نگرانیم اینه بره اون کار منو جبران کنه برای خونوادش الکی برای خراب نشدن منم یه بهونه بیاره ولی من ضایع شم 

خوب منو شناختیا😜آخه باور کن حق باهامه من الان نگرانیم اینه بره اون کار منو جبران کنه برای خونوادش ا ...

عزیزم حق داشتی قبول ، ساکتم که نبودی و یه حرکتی زدی.

پس دیگه ادامه نده.

گذشت و تو زندگیت فراموش نکن

بلاخره خانواده اش هست بزاره بره انجام بده 

از نظر من مردی که خانواده اش رو بی احترام کنه قابل اطمینان نیست ، احتمالن یه روزی سر زن و خانواده زنش هم‌میاره