2777
2789

سلام... (:

من و یه پسری الان یک سال و چند ماهه که با همیم و همو خیلی دوست داریم.

قبلا بهم میگفت میخام هرچی زودتر بیام خواستگاری چون من میخام هرچی زودتر بهم برسیم!

اما دیشب رلم بهم گفت ، به ازدواج کردن در آینده و اینکه ما ماله هم بشیم اطمینان و امیدی نداشته باش!

میگه من فعلا شرایطم اوکی نیست از فردای خودم خبر ندارم و زندگی تشکیل دادن بچه بازی نیست و ...

میگه خدا رو چه دیدی شایدم ماله هم شدیم ولی اطمینان 100 درصدی بهم نداشته باش که ازدواج می‌کنیم باهم!

منم نمیتونم با این قضیه کنار بیام چون اگه در آینده بهم نرسیم من از زندگی و همه چی نا امید میشم و افسردگی میگیرم و حتی واسه درس خوندنم هدف دارم که از تجربی بهترین رتبه رو بیارم یعنی اگه بهش نرسم حتی از درس خوندن هم نا امید خواهم شد چون تجربه کردم میدونم قراره چی بشه!

درسته میگه شاید بهم برسیم، ولی از اینکه میگه اطمینان کامل نداشته باش من حس میکنم قراره بعدا که بهم نرسیم من داغون بشم😔

- من 16 سالمه و اونم 20 سالشه 

بنظرتون چیکار کنم؟ رابطمون رو تمومش کنم یا همینطوری بی هدف ادامه بدم؟

بنظرتون اگه از این رابطه برم و ترکش کنم کارما پس میدم در اینده؟ 

میشه راهنمایی کنید؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام چون الان تو سن حساسی هستی که باید درس و خانوادت اولویت اولت باشه پس قید اونو بزن بهش بگو اگ واقعا بهم علاقه داری برو وقتی تکلیفت باخودت مشخص شد و شرایط خوب شد بیا وگرنه وقتتونو تلف نکنید 

وجدان صدای خداست.

من خودم قرار نبود زودتر ازدواج کنم مثلا قرار گذاشته بودیم بعد 24 سالگی ازدواج کنیم و اونم 28 اینا یع ...

خودت چی فکر میکنی وقتی مستقیم بهت گفته؟عاقل باشی درست تصمیم میگیری

وای تو این سن این حرفا چیه میزنید عزیزم.

آدم خندش میگیره.

ازدواج پسر ۲۰ ساله؟ اون هنوز چپو راستشو نمی‌شناسه بعد داره چیا میگه در مورد آینده.

تمام روابط زیر ۲۵ بچه بازیه

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨