2777
2789
عنوان

مناسبت ها مزخرفن دل نشکونیم

62 بازدید | 7 پست

ولادت حضرت زهرا روز مادره 

برای مادرت کادو بخر دستشم ببوس

ولی اینجا تاپیک نزن استوری نکن هی برای مادرتون چی خریدین و روز مادر فلان... 

شاید یکی مادر نداشت

روز پدر همینطور

همین امروز انقدر استوری و تاپیک روز دختر زدن نصفیا دلشون گرفته مادر پدرم تبریک نگفتن کاش من دوس پسر داشتم

اخه این چه فرهنگ غلطیه ما داریم گاهی اینقدر روز دختر و روز مادر پررنگ میشه اصلا یادمون میره اون در اصل ولادت حضرت معصومه و حضرت زهرا بوده

شادی برای همه هست

عید برای همه هست حتی مردا

حتی اونی که مادر نداره... 

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....

من خودم بچه بودم مادرم فوت شد

کل بچگیم بدترین روزای عمرم روز ولادت حضرت زهرا بود

توی مدرسه چپ و راست بچه ها داشتن میگفتن چی خریدی برای مامانت

کل جشن مدرسه و شعرا از مادر بود

دریغ از ی جمله از حضرت زهرا

روز ولادت یکی از معصومین رو کاری کردیم بشه عزای بعضیا

فرهنگ غلطی نیست

اینکه بعضیا از قصد تو چشم میکنن آره این بده،

منتها بعضیا هم چشم دیدن خوشیای بقیه رو هم ندارن انگار

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرهنگ غلطیه واقعا بر میدارن کادو کیک و...رو هم استوری میکنن هم وضعیت 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من از اونام که از هر چی استوریه متنفرم. هیچ عکسی هم جایی نمیذارم. ولی یه چیزی برای خودت خوبه استارتر. بهش فکر کن. سریع مخالفت نکن.

اگه جوری که شما میگی همه بخوان فکر کنن و رفتار کنن، کسی حتی نباید سوار یه ماشین خوب شه، چون بقیه اون ماشینو ندارن.

کسی نباید بچه‌شو تو جمع ببوسه، چون بعضیا بچه ندارن. کسی نباید رستوران خوب بره، چون هم توان رفتن به رستورانو ندارن.

با خودت کار کن. ما باید با خودمون کار کنیم و تمرین کنیم که بتونیم همچین چیزهایی رو ببینیم.

البته صد در صد با افراط در این کارها و مخصوصا ادا و دروغ و تظاهری که پشت خیلی از استوری‌ها هست، مخالفم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

ببین قابل درکه حرفت 

اما ممکن نیست 

به هرحال یه ذوقی دارن دیگه

من خودم تو عمرم روز دختر کادو نگرفتم

خانوادم اصلا اهمیت نمیدن 

اما نمیتونم بگم نیان ملت از شادی ها و کادو هاشون بگن که

بنظر من هرچیز شادی ، خوبه

روح مادرتون شاد صلوات میفرستم 

حقیقتش منم اینجور استوری ها رو دوست ندارم انشاءالله که برای همه مبارک باشه ولی خب پشت کاربری ها یا یسری فالورا هستن که دل شکستن منم به احترامشون چیزی نمیذارم

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
روح مادرتون شاد صلوات میفرستم حقیقتش منم اینجور استوری ها رو دوست ندارم انشاءالله که برای همه مبارک ...

ممنون عزیزم خدا اموات شما رو هم رحمت کنه🖤