2777
2789
چرا پیام میدم فرداش جواب میده فردا هم که دیگه بدردم نمیخوره وقتم رفته

ازمونای قلمچی واقعا میکشدت بالا

ولی من مشاورخودم گفت اصلا قلمچی شرکت نکن

خودم تند تند تو خونه دانلود می‌کردم‌ هر چند وقت یکبار میدادم

و فضای آزمون رو تو خونه برقرار میکردم..مشاورم برام تحلیل می‌کرد

ولی حتما ازمونو بده

میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم.دیگه کنکوری نیستم دانشجوی دندون شدم🤩

مگه پشتیبانی یا مشاور نداری

کلا آدم کنکوری رو باید پیگیری کنن آدم خسته میشه جا میزنه من میرم ثبت نام کنم که یکی بهم مشاوره بده 

پیامم که دیگه انگار امروز میدم فردا جوابم رو میده فردا دیگه من چیکار کنم به چه دردم میخوره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمونای قلمچی واقعا میکشدت بالاولی من مشاورخودم گفت اصلا قلمچی شرکت نکنخودم تند تند تو خونه دانلود م ...

دقیقا منم همین فکر رو کردم دیگه نرم ثبت نام کنم و اعصاب خودم بهم بریزم میرم از تلگرام دانلود میکنم میزنم خودم و خودم رایگانه هست 

دقیقا منم همین فکر رو کردم دیگه نرم ثبت نام کنم و اعصاب خودم بهم بریزم میرم از تلگرام دانلود میکنم م ...

اره بهتره واقعا

ولی باید جدی بگیریش 

یه عیبشم اینه که سهل انگاری میکنی

تجربی هستی

میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم.دیگه کنکوری نیستم دانشجوی دندون شدم🤩

اره بهتره واقعاولی باید جدی بگیریش یه عیبشم اینه که سهل انگاری میکنیتجربی هستی

تست های مهر و ماه و مشاوران و خیلی سبز و کنکور های سال قبل رو میزنم ازمون های ماز و قلمچی رو هم دانلود کردم واقعا آدم برای خودش باشه آرامش دیگه تو خوندنش داره میتونه چند بار دیگه اون ازمون رو بده تحلیل کنه نکته بنویسه 

کلا آدم کنکوری رو باید پیگیری کنن آدم خسته میشه جا میزنه من میرم ثبت نام کنم که یکی بهم مشاوره بده پ ...

بگو پشتیبانت رو عوض کنن

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،

من پشیمونم 

ولی خیلی راه و روش تست زنی یاد گرفتم 

بعدا فهمیدم نباید تراز نگاه کرد 

فقط درصدددد 

درصدام نجومی بود ترازم پایین 

همیشههه همین بود 

قلم چی تراز دهیش ضعیفه 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :)