2777
2789

اول اینکه همه فکر میکنن علتش کمبود ویتامین کم خونیه ولی نه، میتونه از کارکرد تیرویید مخصوصا روبه تیرویید کم کار حتا مرز ، مشکلات هورمونی مثل کیست،تنبلی تخمدان، و نهایتا گرفتن چربی اطراف فولیکولهای موهست و واسه بیشتریا ترکیب این مشکلات چون تیرویید مرز کم کار هم باعث تنبلی تخمدان، کیست و نهایت  چربی مو میشه،پس اول آزماش کم خونی، تیرویید و هورمونی بدین،بعد سونو ، و اینکه داروهایی که تجویز شده رو مرتب و مستمر بخورید ولی همچنان ریزش مو ادامه داره چون دیگه دور فولیکولها چربی گرفته و اکسیژن رسانی ضعیف شده، پس باید اسکراب کف سر انجام بدین،اگه با ۲۰ تومن هزینه مشکل نداشتید انجام بدین ولی اگه مث من نخاستید هزینه کنید.... شامپو بدن کرمی اسکراب بزنید کف سرتون ۵ دقیقه بمونه مثلا هفته ای ۱بار، باورتون میشه آشکارا تاثیرشو میبینید،من استفاده کردم و شدیدا احساس کردم سرم سبک شد و تنفس پوست سرمو حس میکردم و منی که مشت مشت موهام میریخت شاید روزی ۱۰ ۲۰ تا از موهام بریزه 

شامپو بدن زدی به موهات؟؟؟

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من متوجه نشدم دقیق چی زدید به موهاتون 

اگر مقدور عکسشو بزارید

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
اره دیگه نوشتم نوعشو،چون واسه پوسته منافذ پوست سرو پاکسازی میکنه

اسم شامپو رو میگی؟؟

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
عکسام آپلود نمیشه شامپو بدن کرمی اسکراب اوه رنگ بنفش روش نوشته milk &blossom

اسارتر اینه 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

نتیجه بگیرم یه آیت الکرسی برات میخونم.

خسته شدم دیگه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!