2777
2789
عنوان

مادرشوهر بد

46 بازدید | 2 پست

من حامله ام دور از خانواده ام هستم با خانواده شوهر متاسفانه در یک ساختمان زندگی میکنم از وقتی مادر شوهرم فهمید حامله ام انگار زورش گرفته جالبه جدیدا غذا درست می‌کنه در خونه شون را باز می‌کنه بوی غذاش توی راهرو بپیچه، شوهرم همیشه سرکار هست و تنهام میخواستم برم بهداشت اینجا پرونده ام را منتقل کنم اصلا روی خودش نیاورد که باهات بیام این شهر که زندگی میکنم ترک زبان هستند و وقتی میری مراجعه می‌کنی از عمد ترکی حرف میزنند منم متوجه نمیشم بعضی حرفاشون را ،واقعا خیلی ناراحتم ،شرایط جابه جایی از این خراب شده هم ندارم 

من نمیدونم این ترکها وقتی یکی رو میبینن که زبونشون رو بلد نیست چه اصراری دارن فارسی حرف نزنن

تازه خدا نکنه عروسشون بشی،یه بار توی آرایشگاه یه دختر اصفهانی گفت بهم من اشتباه کردم با ترک ها وصلت کردم مادر شوهرم فقط با خانواده خودش بگو بخند داره ،دقیقا حرف

ش را میفهمم مادرشوهر منم حاضر برای صبحونه خوردن با خواهراش ده کیلومتر بره ولی با عروسش ده متر تا بهداشت نره،والا بدی هم بهشون نکردم برای همین از ذات خرابشون ناراحتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.