2777
2789
عنوان

هیولاها👣

92 بازدید | 4 پست

من وحشتناک ترین هیولاهای زندگیمو درون خودم پیدا کردم، حسرت، تنبلی، حسادت، دو رویی

چقدر سخته چنگیدن باهاشون، اما دیگه وقتشه نقاب از چهره هاشون بردارم و پشت اون ماسک ها خودمو ببینم، میدونید لحظه ی قشنگ ماجرا کجاست؟ اون لحظه ای که بعد از مدت ها کلنجار رفتن باهاشون دستم به ماسک ها میرسه

خدایا کمکم کن تنبلی رو شکست بدم و گیر حسادت و حسرت نیفتم

شما در حال حاضر با کدومشون در حال کلنجار رفتنید؟

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همشو دارم

باهاشون بجنگ، اینا سنگایی هستن که زندگی میندازه جلوی راهمون، از هرکدوم جاخالی بدی قوی تر از قبل میشی

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

حسرت تنبلی و حسادت

یه اخلاق خیلی بدی که دارم اینه که خودمو با بقیه مقایسه میکنم و این باعث بی انگیزگی و حسادت میشه

البته نه حسادتی که با طرف بد رفتار کنما

فقط میگم خوش به حالش در صورتی که خیلی وقتا از باطن زندگی بقیه بی خبریم و اون چیزی که ما میبینیم فقط بخش خیلی کوچیکی از زندگی اوناست