2777
2789
عنوان

پدرشوهرم مادرش زنگ نزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 82 پست

شما رو عروس خودشون میدونن نه دخترشون 

والا تو این چندسال نه خودم نه اطرافیان ندیدم کسی روز دختر به عروسش تبریک بگه 

اونایی که میگن دمشون گرم اما چیز قابل انتظاری نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اعتقادی به روز دختر ندارن یعنی براشون معنی نداره طبیعیه این تازه مد شده ول کن بیخیال آنقدر چیزه ...

دقیقا همین هست الان روز دختر یک کم جاافتاده وگرنه قدیمی ها اصلا همچین روزی رو قبول ندارند :/

عجباوالا هزینه کادو رو مرد می‌ده بعد میگی روز پدر شوهر نداریم؟هر وقت توی زندگی مشترک وقتی رفتی خونه ...

کادو رو خودم خریده بودم با شیرینی رفتم خونشون دوران عقدیم 

زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده🙂

چ توقعی مگ چی خواستم شما دگ خیلی خوبین

بیین قشنگم برای این میگم ک خودت اذیت نشی ما باید توقعاتمون کم کنیم بله من میتونم از هرکسی توقعی داشته باشم وقتی میبینم اونا مطابق میلم رفتار نمیکنن و این منم ک اذیت میشم ترجیع میدم خواستمو کم کنم و توقعی نداشته باشم ک خودم اذیت بشم 

حرفم برای خودت بود چون تجربه کردم ک بهت گفتم قشنگم ❤️

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

من مامان بابای خودمم زنگ نزدن تو از غریبه توقع داری

هزار آفرین.......بعدش هم این توقعات بنظرم بیجاست

هر مادری باید به دخترای خودش تبریک بگه....توروخدااز دیگران انتظاربیجا نداشته باشیم........من ۳ تا دختر دارم یکی زنگ نزد امروزو بهشون تبریک بگه فقط خودمو شوهرم...شیرینی و کادو گرفتیم

شاید اعتقادی به روز دختر ندارن یعنی براشون معنی نداره طبیعیه این تازه مد شده ول کن بیخیال آنقدر چیزه ...

فقط دلم گرفته بود اومدم حرف بزنم کاربرا انگار از جنگ برگشتن

کادو رو خودم خریده بودم با شیرینی رفتم خونشون دوران عقدیم

می‌دونم 

جدی میگم اگر بخوای این قدر متوقع باشی زندگی به خودت زهر میشه 

قدیمی ها اعتقادشون به احترام به بزرگتر بوده و روز دختر اصلا براشون معنی ندارع نه برای عروس نه برای دختر 

شما برای مراسمات دیگه مثلا عیدی ، یلدا و ... توقع داشته باش اما برای روز دختر نه چون بعضی جاها مرسوم نیست 

حالا من مادرشوهرم و پدرشوهرم زنگ زدن هم برا خودم هم دخترم و تبریک گفتن

حالا پدر خودم هیچی اصلا

خواهر مجرد دارم از مادر یکی نیستیم مادر من فوت کردن الان رفتن بیرون جشن بگیرن براش

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
می‌دونم جدی میگم اگر بخوای این قدر متوقع باشی زندگی به خودت زهر میشه قدیمی ها اعتقادشون به احترام به ...

راستش اونارم کوفتم کردن همش جمع شده تو دلم داره فوران میکنه وگرنه من پرتوقع نیستم 

از کاه کوه نسازین والا بخدا مااصلا نمی‌دونستیم امروز روز دختره شاید اون بندگان خدا هم ندونن 

توقعاتتون رو بیارید پایین تا راحت زندگی کنید برای روح و روان تون ارزش قائل باشید 

حالا همین موضوع کم اهمیت رو میزارین یه گوشه قلبتون این دلخوری رو یه جایی یه روزی بالا میارین رو زندگی تون 

نکنید اینکارها رو خودتون ضرر میکنید