2777
2789
عنوان

عایق ارزان برای سروصدای طبقه بالا

258 بازدید | 26 پست

سلام خانما 

همسایه طبقه بالا ما ی زن بیشعور و بی فرهنگ که انگار تو طویله زندگی می‌کرده

با پاشنه پا محکم محکم راه میره ، جارو برقی میکشه چون کف خونش کاملا فرش نیست سری جاروبرقی کشیده میشه روی زمین، میز و صندلی  رو میخواد جابه جا کنه بلند نمیکنه و روی زمین میکشه و خلاصه خیلی سرو صدا می‌کنه 

خیلی بهش گفتیم،مدیر ساختمون هم گفته بهش، باهم دعوا کردیم، تی به سقف زدم و.... هیچ فایده ای جز اینکه بدتر کرده نداشته

راهی سراغ ندارین که بتونم سقف رو عایق صدا کنم البته توان مالی خوبی ندارم ی چیزی بگین هم موثر باشه هم کم هزینه که دیگه هیچ صدایی از بالا نیاد

خدا می‌دونه خواب و خوراک نداریم💔😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کاری جز صبر نمیشه کرد متاسفانه تو شهرستان زمین و خونه اینقد گرون شده میفروشن میان تهران خونه می‌خرن ولی فرهنگشون رو عوض نمیکنن هرکار کنی حتی به شکایت برسونی هم تهش یه تذکره

هیچ راهی نداری جز اینکه پنبه بزاری تو گوشات متاسفانه همسایه ی طبقه‌ی بالای ما هم کم وبیش همین طوره دوتا پسر بچه داره ماشاءالله پر انرژی دائم سر و صدا و بدو بدو حموم رفتنشونم که نگم برات حالا میگم اونا بچه ن عیب نداره ولی مبلا رو که رو زمین میکشه واقعا روانم به هم میریزه 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

ماهم طبقه پایینی سر و صدا دارن..پسرش از صبح تا شب جیغ میکشه و به قدری محکم میکوبه بخدا..بعد میدونی چیه میگن صدای ما از پایین به بالا نمیاد..(این بده)😐😞شماهم مطمئن باش صداتون بالا میره فقط اون حرف نمیزنه و شما فکر میکنی صداتون اصلا نمیره بالا..

...

من یه چیزی رو خوب فهمیدم

وقتی به یه همسایه با یه لحن معمولی تذکر میدادم گارد میگرفتن.

اما برام پیش اومده یه ظرف شیرینی بردم دم خونشون و با لحن بسیار مهربون و لطیف همراه با لبخند با صدای آروم خواسته ام رو بیان کردم و همیشه جواب مثبت گرفتم، چون اینجوری روشون نمیشه به کار اشتباه گذشته ادامه بدن

من یه چیزی رو خوب فهمیدموقتی به یه همسایه با یه لحن معمولی تذکر میدادم گارد میگرفتن.اما برام پیش اوم ...

واسه کار زشتشون که باید مراعات کنن تازه یه خرجی هم بکنیم  دیگه این ته بی انصافیه تورو خدا از هرجا وارد تهران میشین اول فرهنگشون یاد بگیریم واقعا شخصیت خودتونو میارین پایین با اینکارا درسته باید راحت زندگی کرد ولی اون تو خونه ویلاییه نه آپارتمان پوست پیازی

من یه چیزی رو خوب فهمیدموقتی به یه همسایه با یه لحن معمولی تذکر میدادم گارد میگرفتن.اما برام پیش اوم ...

ما این راه رو اتفاقا زیاد رفتیم تازه فرداش خیالشون راحت شده و راحت تر سر و صدا کردن😐

...
سقف رو نمیدونم ولی ما کف خونمون رو با فوم ۲سانتی عایق کردیم خیلی لج کردید با همسایه وگرنه بهش میگفتی ...

بابا خدا می‌دونه اول با مهربانی و ملایمت گفتیم 

میگه هرکاری دلم بخواد میکنم خونه خودمه 

ماهم دیگه عصبانی شدیم 

والا دوبار زدن تی که برای اونا میشه کف خونه چیزی نیست

خودشون بی فرهنگ و بی ریشه آن

چقدر درومد؟؟؟

بابا خدا می‌دونه اول با مهربانی و ملایمت گفتیم میگه هرکاری دلم بخواد میکنم خونه خودمه ماهم دیگه عصبا ...

عزیز جان شما فکر می‌کنی که صداتون نمیره بخدا صدا از پایین به بالا صد برابر بدتره‌‌‌‌..چون یکی بالاس دلیل نمیشه فکر کنید صدای شما بالا نمیره..

...

بله کاملا درست میفرمایید، ولی برای یه ادم متمدن و با شعور هست و جواب میده نه یه کودن که دو هزار بار بهش بگی باز ایکیوش انقد پایین باشه که متوجه نشه 

بابا خدا می‌دونه اول با مهربانی و ملایمت گفتیم میگه هرکاری دلم بخواد میکنم خونه خودمه ماهم دیگه عصبا ...

ارزونن .دائم نیستن متحرکن .یادم نیست

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

واسه کار زشتشون که باید مراعات کنن تازه یه خرجی هم بکنیم دیگه این ته بی انصافیه تورو خدا از هرجا وا ...

ما هم به بیشعوری این افراد واقفیم

ولی برای آرامش خودمون مجبوریم اینجور باهاشون رفتار کنیم که شرمنده بشن

شما اگر دلت میخواد با همسایه بیشعورت دعوا و مرافعه راه بندازی و آرامشت رو بیش از پیش از بین ببری مختاری