2777
2789

بدون اینکه هیچ ارثی داشته باشیم .الان توی برزخم .خودمو شدیداً باختم .ن توان دل کندن از دنیا و بچمو دارم ن توان جنگیدن برای مبارزه با این بیماری .با خودم ک فک میکنم حتی اگه بدنم کشش داشته باشه و خوب شم بازم باید مدام تااهر عمر استرس متاستاز یا عود داشته باشم 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

سرطان سینه خیلیا داشتن و درمان شدن عزیزم،،امیدت رو از دست نده لااقل به خاطر بچه ات.

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

به خاطر بچه ات هم شده قوی باش

ساده ترین نوع سرطانه

البته اگر تازه فهمیدی طبیعیه تو شوک باشی و ناامیدی

ولی مطمئنم بعد چند روز خودتو پیدا میکنی

دست خدا همراهت

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم، برات آرزوی سلامتی مبکنم

الان درمان سرطان خیلی راحت تر شده، خاله منم مبتلا بود ولی ۵ سالی هست کاملا سرطانش ریشه کن شده و عود نکرده

خودتو از نظر روانی باید قوی نگه داری

من که میگم تراپی رو تو سریع ترین حالت ممکن شروع کن، خیلی کمک میکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

عمر دست خداست و تا روزی که همه ما زنده هستیم موظفیم به جنگیدن.

دختر ۱۷ ساله همسایه ما داشت، پیشرفته بود و چندین دوره شیمی درمانی کرد. شکر خدا الان کاملا خوب و سالمه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

عزیزم، متاسفم که این همه درد و فشار رو تحمل می‌کنی. واقعاً شرایط سختی رو می‌گذرونی. درک می‌کنم که این وضعیت می‌تونه احساس ناامیدی ایجاد کنه. اما مهمه که بدونی هر چیزی که الان احساس می‌کنی، طبیعی‌یه و هیچ‌کس نباید از تو انتظار داشته باشه که همیشه قوی باشی. اجازه بده خودت رو حس کنی و به خودت زمان بده. درست که نباید بی‌خیال بشی، اما گاهی لازم داریم از لحظاتی که در دسترس‌مون هست، لذت ببریم. شاید بتونی قدم به قدم با درمان و حمایت‌های درست، این مسیر رو پشت سر بذاری. برای بچه‌ات هم می‌تونی یه الگو باشی که هرچقدر زندگی سخت باشه، همیشه میشه جنگید. اگه فکر می‌کنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم. آیدی کانال: Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!