2777
2789
عنوان

پدرم میگه هیچ جهیزیه‌ای نمیدم فقط از خونه‌ام برو

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 48 پست

بگو اگه جهیزیه ندین تا عمر دارم نمی بخشمتون ، با احساسات بازی کن ، مثلا برای دو سه روز قهر کن ، چون خانوادت اوضاع مالی‌شان همون طور که گفتی عالیه ، شجاعت داشته باش . مثلا می تونی بگی که خانواده همسرت گفتن جهار باید تکمیل باشه ، دقیقا اگه پسر خودشون می خواست ازدواج کنه بهش همه چی میدادن کوتاه نیا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زنداییم جهیزیه نیاورد خیلی کم ، هنوز که هنوزه مامانم داره می گه ، البته به روی زنداییم تا به حال ...

داشتن و نیاوردن؟

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 
قسطاشو به کی بگم ؟به خانواده همسرم که خیلییی زشته

پول تو جیبی خودت

باید پس انداز کنی

جمع کنی

بلاخره یه خرجی داری دیگه

من دوتا وام گرفتم هیچ کس نفهمید

بیکارم هستم

از پولی که برا خرج خودم میدن بهم میدم

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
یه بار رفته بودیم مسافرت بعد تو رستوران کنار یه میز ک همگی آقا بودن نشسته بودیم یکیشون داشت میگفت خا ...

بالای منم همینو میگه میگه دخترای ک ول هستن رو جهاز سنگین و طلا  میدن بهشون ک فقط ببرنشو

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
آره داشتن ، باباش دقیقا اون پولی رو که می خواست برای جهیزیه زنداییم بگیره داد به برادر زنداییم

چرا خب؟😯 حتما خود زن داییت خیلی ناراحته از این قضیه 

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 
پول تو جیبی خودتباید پس انداز کنیجمع کنیبلاخره یه خرجی داری دیگهمن دوتا وام گرفتم هیچ کس نفهمیدبیکار ...

از کجا وام گرفتی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چرا خب؟😯 حتما خود زن داییت خیلی ناراحته از این قضیه

آره بنده خدا قضیه برای ۷ سال پیشه ، هر وقت اسم جهاز می شنوه بغض می کنه طفلک ، برادرش با زور پولشو گرفت و خورد برای خرید طلای زن آیندش