2777
2789
عنوان

میخام زندگی یه نفرو خراب کنم🚶🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 9690 بازدید | 281 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم نکن 

چون اون پسر توی دوارن خریتش بوده 

و شما هم ساده تر از اون حرفاشو قبول کردی و احساساتی شده بودی 

بسپار ب خدا 

اون میتونه برای بردن حیثیت و آبرو ازت شکایت کنه چون اخرش میفهمه این کار تو بوده 

پس خودتو توی هَچل ننداز 

بگو خدایا من گذشتم  تو عاقلش کن با دل نامزدش دیگه بدتر نکنه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بترس از ریختن ابرو.آبروی پسره حتی.بماندکه آبروی خانواده خودش و زنش هم میره

ب جهنم

ابروی من و خانوادم ابرو نبود؟؟؟؟.

هر چند هیچ گوه خاصیم نخورد ولی واسه خانواده ما حتی شناخت یه همچین نخاله ای هم افت داره

وا اسی طرف ابروش تو فامیل بره و همینقدر راحت ولت کنه به حال خودت خودش که از رو فیلما می‌دونه که کار ...

ن بابا یه خانواده داغون و سطح پایینی دارن معتادم توشون زیاده میترسن از صد کیلومتری پلیس و کلانتری رد بشن

باید سواد رابطه داشته باشیم 

اولا که کورکورانه انتخاب نکنیم 

ثانیا انتخاب که کردیم عواقبشو بپذیریم 

شما با اون آقا چالش داشتین و کات کردین

حالا اگه قرار باشه تماممممم آدمایی که بهشون ظلم میشه با ظلم جواب بدن که سنگ رو سنگ بند نمیاد 

زندگی بقیه رو خراب نکن 

ی دختر بی گناه تو اون زندگیه

کارت اشتباهه ، یه دوستی بوده تموم شده رفته برای خودت بیشتر بد میشه تا اون چون هرکی الان ازدواج میکنه ...

اون تو یه شهر خیلی کوچیک و سنتیه و اینقد خودشو خوب گرفته ک همه سرش قسم میخورن

شرط میبندم اون دختر تو خوابشم نمیبینه ک طرفش همچین حیوونیه

منم اینقدرررررر التماسم کرد ک وا دادم

اره خبر مررررگشهمش میگف میخام اسم قشنگتو تو شناسنامم ببینمهمش برنامه ریزی میکرد راجب جزئیات عروسیمون ...

عزیزم به نظرم بیخیالش این کارو نکن اصلا ارزش نداره من خودم یه آدم کینه ای و انتقامجو هستم ولی به مرور متوجه شدم برای بعضیا حیفه که انرژی مصرف بشه چون چیزی که عایدم نمیشه داغ دلمم خنک نمیشه پس میسپارمش به سرنوشت روزگار ادبش کنه بازم هر جور خودت صلاح میدونی من کاملا درکت میکنم

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

نه هیچی ازم میدونه نه هیچی ازم دارهفق شماره تلفنمو دارهچیکار میخاد بکنه؟؟؟

نمیدونم... ولی بنظرمن ولش کن خداخودش دهنشوصاف میکنه.  . بعدم میدونی ازماست که برماست.. اشتباه کردی به همچین آشغالی پا دادی.. الانم پااشتباهت وایسا وبرات تجربه بشع.. یکم به بعدش فک کن یه درصدیع درصدفک کن کاری کنه که آبروتون برع خدایی نکرده پدرومادرتوسکته بده یاهرچیزدیگه ای.. توروخداناراحت نشوگلم.. ولی من تجربه داشتم بعدانتقام به غلط کردن افتادم😂😂😂😂😂

اسی میدونم اون ظلم کرده حقم داری خیلی سخته. منم یکی بهم خیلی ظلم کرده ولی گفتم خدایا حقم اون دنیا از ...

اون دنیایی در کار نیس🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

من نقد رو ول نمیکنم نسیه رو بچسبم

وقتی خودم میتونم نابودش کنم چرا تردید کنم

خیلی نفرینش کردم گفتم هرکار با من و دلم کردی سر خواهرت و دختر آینده ت بیاد