یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای عزیزم چ خاطره ی بدی باید قطع ارتباط میکردی باهاشون
سال ۸۲ ازدواج کردم....از همون اول تو ی ساختمون زندگی میکنیم.....بالاخره من گذشت کردم....۲۰ سال چشممو رو همه چیز بستم...باهم خوب بودیم.......۲ سال پیش،سر ی موضوعی باهم دعوا کردیم. فهمیدم این جماعت ارزش احترامو رفتو آمد رو ندارن....الان،تقریبا ۳ساله باهاشون قطع ارتباط کردم...
عزیزم💔خاطرات بد مخصوصا رو روان و قلب آدماایی که نمیتونن فراموش کنن یا بگذرن ازش تاثیر بد و مخرب میذ ...
خاطرات بد از سوی آدمهای بد همیشه باهات میمونه......باور میکنی دخترم ۱۶ سالشه...۲ سال پیش عید براش گوشواره ی آویز خریدم.....بقرآن میگه مامان میشه گوشواره هامو عوض کنیم حلقه ای بخریم....من دستو دلم میلرزه...حالم بد میشه....بیرونم که تو گوش کسی گوشواره ی حلقه ای میبینم حالم بد میشه.....تازه نامزد بودم...۲۴ سالم بود...بد جور دلم شکست....الان گوشواره های خودمو انداختم تو کشو......خدا نگذره از کسی که اینطور راحت دل میشکننن