2777
2789

بیاین اعلام کنید من براتون صلوات می فرستم شما هم من یه خواسته دارم لطفاً دعا کنید برام یا صلوات بفرستید

ازدواجم و سفید بختیم.. ازدواجی طبق معیار هام

ازمونم و امسال قبول بشم

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله به حق حضرت معصومه به همشون برسی💚😍هم دعا کردم هم صلوات فرستادم🌱✨

مرسی عزیزم منم برات صلوات فرستادم الهی هر حاجتی داری بی بروبرگرد روا 

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

انشالله همه حاجت روا شیدالهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم توروخدا برای شفا و حال خوب یه نفر دعا ...

عزیزم مرسی انشاالله به هرچی می خوای قشنگ برسی بهش منم هم برات دعا کردم هم صلوات🌱✨💚

یأ حضرت معصومه‌ خودت دعام‌ و مستجاب‌ کن‌ من بهت‌ ایمان دارم 🙏🏼🙏🙏❤️

انشالله هر خواسته ای داری برآورده به خیر بشه هم صلوات فرستادم برات هم دعا کردم برات🌱✨💚

دعا کردم برات عزیزم برای شفای پدربزرگم دعا کن ممنون اسمش محمد حسینه

ممنون عزیزم 🌱💚✨

هم صلوات فرستادم هم دعا کردم انشالله خدا به حق حضرت زینب بانوی دو عالم شفاشون بده✨🌱💚