2777
2789

من امروز وقت شیدینگ لب دارم واسه خودم هم یه کادو سفارش دادم تا چند روز دیگه به دستم میرسه کیک و اینا رو هم مامان بابا میگیرن

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡

هیچ رژیممو شکوندم و شکلات خوردم

💔🤣

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ اتفاق خاصی نمیوفته

مامان بابا یه کادو و کیک مینیمال و به خودم استراحت میدم

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بله با آب قاطی میکنی میخوری

بزا چی هست!

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بله با آب قاطی میکنی میخوری

دیروز اینو خوندم سیوش کردم گفتم شاید ب درد کسی بخوره. 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.