2777
2789
عنوان

طلاق از مرد خسیس و شکاک

558 بازدید | 38 پست

شوهرم بهم پول نمیده درست حسابی خیلی خسیسه

هر چی داره به نام مادر و برادراش کرده یعنی در اخر هیچی به من نمیرسه

نمیزاره سر کار برم

خسیسه شکاکه بددله

دیروز بهش گفتم من طلاق میخام یا بذار مستقل شم برا خودم سر کار برم نیازای خودمو براورده کنم

از دیروز دیگه خونه نیومده 

بچه ها من میخام پای حرفم بمونم و مطمعنم گزینه طلاق رو انتخاب میکنه چون بر این باوره زنی که سر کار بره خراب میشه

اینم بگم اصلا تفریح برو نیست همش تو خونست، منم صبح تا شب خونم، وقتیم بیرون برم برا ماستی چیزی بخرم تاخواداگاه تو مسیر یادم میره چرا اصلا اومدم چی میخاستم اینقدر تو خونه میمونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو مهریه ت رو بزار اجرا حتی ته جیبشم هزار تومن باشه برای توعه.. همونم غنیمته بگیر و طلاق بگیر.. خودت زندگیتو بساز 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

برو مهریه ت رو بزار اجرا حتی ته جیبشم هزار تومن باشه برای توعه.. همونم غنیمته بگیر و طلاق بگیر.. خود ...

پس شماهم میگید تا اخرین لحظه پای حرفم بمونم کوتاه نیام؟ 

پس شماهم میگید تا اخرین لحظه پای حرفم بمونم کوتاه نیام؟

بله بمون 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

مردا تا شش سال پیش خونه به نام زن میکردند .

فامیلای ما همسایه ها حالا که اونا را انداختند بیرون و طلاق گرفتند .حالا برعکس کردند .منتاهی وکالت بلاعوض دست مردس .هرزمان بخواهد میفروشه از مادر برادرش میگیره

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

خسته نباشی

من حاظرم بذاره سر کار برم کاری به کارم نداشته باشه مهریه هم نخواستیم، واقعا دیگه نمیدونم چه غلطی کنم، هز چی پیامم میدم جواب بهم نمیده حداسل بگه باشه جدا شو

مهریه نداری چیزی ب نامت نیست دقیقا تو این زندگی چیکاره هستی ببخشید خدمتکار بی مزد و مواجب

یه چیز بدتر از خدمتکارم، تازه فکر کن اگه بلایی سرش بیاد اموالش میرسه به برادرو خواهراش، میرسه به بچه برادراش، من این وسط باید کاسه گدایی بگیزم دستم 

واقعا به این نتیجه رسیدم هیچ مردی بد نیست، زنای ساده لوح و ببخشید فاقد آیکیو باعث میشن مردا بد بشن، تو اصلا برا چی مهریتو بخشیدی؟ اعصابم خورد شد، مطمعن باشش با چنین درخواستی طلاقت میده، چون خیالش از همه چی راحته