2777
2789
عنوان

نگه داشتن ادرار

357 بازدید | 18 پست

سلام من یک ساله ی جایی کار میکنم ک سرویس بهداشتی نداره مجبورم همش ادرارمو نگ دارم تا ظهر ک میرم خونه الان دوماهه سوزش شدید دارم  یکسره فکر میکنم ادرار دارم کلی داروی (اونا ک رنگ ادرار رو تغییر میده ، داکسی سالین ، میترونیدازول ) خوردم  ترو خدا اگ راه کاری دارید خودتون یا اطرافیانتون چنین مشکلی داشته و خوب شده کمکم کنید مردم از بس یسره احساس ادرار دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هیچ جا نزدیکش سرویس نیست؟ مواظب خودت باش خدای نکرده سنگ کلیه نگیری

هست ولی خب روم نمیش برم من از بچگی زود ب زود ادرارم میگیره اگ بخام برم باید زود ب زود برم 

شما با این وضعیت باید زیاد آب بخوری و زود زود دستشویی بری. چون به تدریج باکتری دفع میشه (با مصرف هم زمان دارو)

تا زمانی که ادرار را نگه می دارید این مشکل باقی می مونه. حتما جدی بگیرید 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
شما با این وضعیت باید زیاد آب بخوری و زود زود دستشویی بری. چون به تدریج باکتری دفع میشه (با مصرف هم ...

اره حتما لعنت ب این صاحبکارمون نمیگ چند تا خانم باید گجا برن سرویس بعضی ادم نمیدونم شرف نداره 

هست ولی خب روم نمیش برم من از بچگی زود ب زود ادرارم میگیره اگ بخام برم باید زود ب زود برم

تاپیکای منو بخون ببین چه خاکی به سرم شده. به فکر خودت باش از هیچی خجالت نکش

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40