2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه میشه من از خودم چند روز پیش دادم به کسی استفاده کرد

عزیزم کد هرکس برای خودشه ینی برای شماره همراهی که توش اکانت اسنپ داره

اگر من بخوام برای شما کد تخفیف بدم باید اکانتم رو در اختیارتون بذارم که اصلا کار درست و صحیحی نیست. 

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

عزیزم کد هرکس برای خودشه ینی برای شماره همراهی که توش اکانت اسنپ دارهاگر من بخوام برای شما کد تخفیف ...

دادن کد تخفیف تو سایت ممنوع شده 

میشه کد رو ب کسی داد ولی ممنوع کردن 

چون گفتن کد رو اینجا میگیرن تو کانالا یا سایت میفروشن 

الان هرکی این تاپیکا رو بزنه تاپیکا قبلیش بخون. کلا ده بار دیگم همین درخاست داشته 

مگه ادم چقد کد میخاد 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
دادن کد تخفیف تو سایت ممنوع شده میشه کد رو ب کسی داد ولی ممنوع کردن چون گفتن کد رو اینجا میگیرن تو ک ...

چه عجیب

اخه مگه کلا چقدره که بخوان بفروشن

نهایت ۵۰تومن یا پول پیک رایگان درمیاد

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

چه عجیباخه مگه کلا چقدره که بخوان بفروشننهایت ۵۰تومن یا پول پیک رایگان درمیاد

۱۰-۲۰ تومن مثلا ی کد اینقدی شاید ارزش داشته باشه 

پول شارژ ادم در میاد 😐

من خودمم البته نمیدونستم. ی کاربر افشاگری کرد

اینا همه کد تخفیف میخرن 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
۱۰-۲۰ تومن مثلا ی کد اینقدی شاید ارزش داشته باشه پول شارژ ادم در میاد 😐من خودمم البته نمیدونستم. ی ...

😄😄چه جالب