2777
2789

اشنایی زیر نظر خانواده؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرت میگه ولش کن اگ خودتو دوس داری. از الان حرمت نگه نمیداره برا کی 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

ولش کن

پارتنر من دوساله باهمیم بازم همچین حرفایی نزده نه بخاطر شرم و گناه نه‌. چون حداقل واسه ما شناخت و بقیه مسائل خیلی مهم‌تر از رابطه است. آدم درست اگه تو رابطه خوب نباشه می‌ره یادمی‌گیره بهتر می‌شه ولی کسی که از همون اول فکر و ذکرش اینه اصلا قابل اعتماد نیست

.She's somebody , not some body.  

چرا ولش کنی ؟ به چشم زنش به شما نگاه میکنه واقایون یکی از دلایل اصلیشون مساله جن.سی هست .و راحت در موردش حرف میزنن و شوخی میکنن . شما باید به وقتش شرم و حیای الکی رو ولش کنی 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚