2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا برات بهترین هارو رقم بزنه ولی اگر همسرت آدم ب ی نیست بشینید مشکلاتتون بازگو کنید و حل کنید

کاش میشد باهاش حرف بزنم نمیزارن ببینمش حتی میگن فقط طلاق آدم خوبی ک نبود برام اما قول داده آدم خوبی بشه خانوادم هم میگن ذات بد نیکو نگردد چون که بنیانش بد است

نمی‌دونم چرا کتک دعوا دخالت مادر پدرش خیانت تهمت هرزگی بهم زده

ببین خیانت ک بخشیدنی نیست قبل جدا شدن یکم خودتو  تغییر بده سیاست بخرج بده ببین تغییر نمیکنه 

منم خودم وقتی بیش از حد زبون میزنم شوهرم قاطی میکنه میفهمم ک خودم مقصرم چون جلوی زبونمون نمیگیرم

ببین خیانت ک بخشیدنی نیست قبل جدا شدن یکم خودتو تغییر بده سیاست بخرج بده ببین تغییر نمیکنه منم خودم ...

چه تغییری همیشه بهم زور می‌گفت کتکم میزد محدودم میکرد فحشم میداد ب قول خودش این حرفا تکراریه حرف جدید بزن

چه تغییری همیشه بهم زور می‌گفت کتکم میزد محدودم میکرد فحشم میداد ب قول خودش این حرفا تکراریه حرف جدی ...

بخدا من زن ها رو میبینم آنقدر مکر بلدن ناز و عشوه بلدن مرده خرشون میشه ازین ایده ها پیاده کن 

بخدا من زن ها رو میبینم آنقدر مکر بلدن ناز و عشوه بلدن مرده خرشون میشه ازین ایده ها پیاده کن

دیگه حالا دیره روز روزش خونه بودم نتونستم حالا که شب تاره ن اون ب من اعتماد داره ن من ب اون خانوادش از خودش بدتر همشون روانین