یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعضی از رشته ها مثل پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری، داروسازی، حتی برای ورود به دانشگاه آزاد در این رشته ها باید کنکور شرکت کنی و رتبه ی قابل قبولی بیاری. مثلا رتبه ی ۲۰ هزار نمیتونه دانشگاه آزاد پزشکی قبول بشه.
ولی برای بیشتر رشته ها میتونی حتی بدون کنکور و صرفا بر اساس سوابق تحصیلی وارد دانشگاه آزاد بشی.
By the sun and the light of the sky, The leper grows sorrow, When the moon rises above the barley field, A child is eaten, Tears as red as a flower falls at night. Leper.Seo Jeong Ju
By the sun and the light of the sky, The leper grows sorrow, When the moon rises above the barley field, A child is eaten, Tears as red as a flower falls at night. Leper.Seo Jeong Ju