2777
2789
عنوان

خوندن کنکور تجربی در سن بالا

117 بازدید | 13 پست

سنم ی مقدار بالاس. ارشد مهندسی از تهران دارم و نیمه وقت شاغلم. به نظرتون ارزش داره کنکور تجربی شرکت کنم برای رشته تاپ؟ به درس خوندن علاقه دارم. 

باید ایجاد سابقه کنی دروس دبیرستان از اول امتحان بدی 

توان ش داری 😂 بخون 

(کانکت یار) برای بیکاران تو خونه ، دوست داشتی کد معرف 41gf5 بزن دو نفر 500 هدیه بده ، ثبت‌ نام ش مجانی دانلود از کافه بازار 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه ارزش نداره همه عمرتا بزاری رو درس که چی بشه برو با همین مدرک یه کاری پیدا کن درکنارش به زندگی و ع ...

تایم زیادی دارم میخوام با درس پر شه بازم میگین ارزش نداره؟

تایم زیادی دارم میخوام با درس پر شه بازم میگین ارزش نداره؟

اگه میتونی تا ۳۵ پزشک بشی که خوبه یعنی تموم کنی درستاها ..ولی از سن ۳۵ که برسی آدم فقط باید به خودش برسه به زندگیش به عاشقیش اونم برا دختر بخدا خیلی ضعیف میشه از ۳۵ به بعد بخاد خیلی فعالیت داشته باشه خیلی این کارمتدا زنا که تو دانشگاه میبینم همشون چهره خسته و شکسته حتی از ۳۰ به بعد ۳۵ هم یکم دیره ولی خوب. 

اگه میتونی تا ۳۵ پزشک بشی که خوبه یعنی تموم کنی درستاها ..ولی از سن ۳۵ که برسی آدم فقط باید به خودش ...

۳۰ به بالا هستم

دکتری رشته خودمو دوس ندارم بخونم. برای سن من فقط دوندون خوبه که اونم رقابت توش زیاده. 

۳۰ به بالا هستمدکتری رشته خودمو دوس ندارم بخونم. برای سن من فقط دوندون خوبه که اونم رقابت توش زیاده.

دندون هم خوبه ولی دیگه باید خییلی بخونی که پشت کنکور زیاد نمونی ..من جات بودم نمیخوندم انقدر عمرما گذاشتم پا درس میگم کاش بیشتر به خودم میرسیدم خسته خودما نمیکردم بدنم مهم تر بوده اونم برا یه دختر به ازدواج بیشتر فکر میکنم خلاصه زندگی میکردم نه سختی بکشم..بازم هرجور میدونی اگه بتونید زود قبول شید دندونپزشکی که خوبه ..فوقش در کنارش ازدواج کن به خودت برس و اینا خوبه ارزش داره ولی یک بعدی بخای بری بنطرم نه اصلا