2777
2789
عنوان

انتقال جنین

105 بازدید | 7 پست

سلام دوستان، کسی انتقال انجام داده نظر بده، من ای یو ای به شدت درد داشت، حالا به مرحله پانکچر و انتقال رسیدم، شنیدم انتقال مثل ای یو ای هستش میترسم درد داشته باشه و استرس گرفتم تمام زحمت هیچ بشه توروخدا بیاید جواب بدید کسی به شرایط من بوده؟ 

سلام شما تعیین جنسیت هم انجام دادید؟ 

ببخشید میشه بگید کل هزینه هاتون چقدر شد و چه مدت هست که درگیر کارای آی وی اف هستید؟

دختر خالم پارسال انجام داد گفت بیهوش بوده متوجه نشده دردش رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شما تعیین جنسیت هم انجام دادید؟ ببخشید میشه بگید کل هزینه هاتون چقدر شد و چه مدت هست که درگیر ک ...

سلام دوست عزیز نه برای اولین بار انجام میدم، تعیین جنسیت نیست، برای پانکچر ۲۵میلیون شد انتقال هم هنوز انجام ندادم مرکز رویان

سلام دوست عزیز نه برای اولین بار انجام میدم، تعیین جنسیت نیست، برای پانکچر ۲۵میلیون شد انتقال هم هنو ...

سلام دوست عزیز

وقتی دهانه ی رحم تنگ حتما باید با بیهوشی و سونوگرافی انتقال انجام بشه

من انجام دادم و شکر خدا الان 13 هفته هستم

به امید سبز شدن دامن همه ی بانوان سرزمینم🙏