2777
2789
میدونم اگ ازدواج کنمم گیر یه بدتر از اینا میفتم ولی خب جهنمه زندگیم افسردم عاشق یکیم بودم نزاشتن باش ...

نه اینو نگو. انشاالله یه بخت خوب نصیبت میشه. برا فرار از خونه ازدواج کردن اشتباهه وگرنه ازدواج با چشم . و گوش باز خوبه. 

میدونی بدی خونواده بد چیه. آدم باید بسوزه و بسازه چون جایی ندارد. من اگه بابام بمیره برا همیشه نجات پیدا میکنم . و طلاق میگیرم. نمیتونم یه روزم تحملش کنم.  افراطیه نمی‌ذاره مستقل بشم. ازش خیلی میترسم. کاش فقط بمیره

نه اینو نگو. انشاالله یه بخت خوب نصیبت میشه. برا فرار از خونه ازدواج کردن اشتباهه وگرنه ازدواج با چش ...

20 سالمه نزاشتن واسه زندگیم خودم تصمیم بگیرم گفتن باهاش بدبخ میشی الان اون بهترین زندگی رو ساخته منم شدم یه افسرده الان خوشبختم؟تو خونه زندانیم کردن رفیقام دائم بیرون و گردش منو نمیزارن تا سرکوچه برم گوشیمو ازم گرفتن با 20 سال سن گوشی ندارم🥲بعضی وقتا به خودکشی فکر میکنم اونقد دعا کردم نذر و نیاز کردم فق نجات پیدا کنم از این وضعیت ولی هیچی به هیچی دیگ حالم داره از زندگی بهم میخوره خواسم کنکور بدم برم دانشگا خلاص شم اونم با افسردگی نشد نتونسم بخونم

کاربری دست دو نفره دوستان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اینو نگو. انشاالله یه بخت خوب نصیبت میشه. برا فرار از خونه ازدواج کردن اشتباهه وگرنه ازدواج با چش ...

خنده داره تازه امروز بلن شدن میگن روزت مبارک🤣دختر گذاشن بمونه ک روزش مبارک باشه 

بعضی وقتا یواشکی با سیستم میام سایت فق حال و هوام عوض شه با یکی درد دل کنم 

کاربری دست دو نفره دوستان

من ۲۱ ازدواج کردم .‌مسبب اون همه پدر و مادرم بودن. من از اول شوهرم رو دوست نداشتم . پدر و مادر. لعنت ...

چله آیت الله حق شناس بردار و از خدا بخواه شوهرت اونی بشه که دلت می خواد و میشه شک نکن حتی تو قیافه و اخلاق

خدا سبحان و پاکه و ماها اگه نیاتمون برای آینده رو عوض کنیم و استغفار کنیم از گذشته سرنوشتمون هم عوض میشه