2777
2789

من پارتنرم (دوبار کلن همو دیدیم)میگفت پایین کلاهک آلت تناسلیش یسری چیزای جوش مانند درومده بوده ولی جوش نبوده بعد ی روز خوب شد الان دوباره درومده از قبل بزرگتره یکم خیلی نگرانم چیز خطرناکی باشه بنظرتون چیه بعد میگه خیلی پوست اون قسمتشم خشکه😭

اگه نگران زگیلی باید حتما بره دکتر تا مطمئن بشه 

ولی اونجوری هم نیست که هر چیزی زگیل باشه 

ممکنه جوش ساده باشه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا تبخال تناسلی یا ویروسhsv هست

به پزشک مراجعه کنه

واینکه حواست باشه اصلا باهاش رابطه نداشته باشی چون این ویروس 99 درصد موارد فقط از طریق تماس جنسی منتقل میشه و اینکه مزمن میشه حتی ممکنه سالی 6 بار عود کته 

یه نکته دیگه برا دختر خانم ها تو رابطه ها تون خیلی حواستون باشه بیماری های مقاربتی std خیلی زیاد شده و خیلی هاشون بعدا عود میکنن حتی زگیل میتونه به جنین هم منتقل بشه موقع تولد حتی اگه سزارین هم کنید 

ونکته اینکه درآینده همسرتون متوجه میشه رابطه های دیکه ای هم داشتید 

کلا دردسرش زیاده جدیدا تبخال دهان زگیل دهانی هم زیاد شده  درضمن تو رابطه آنال هم منتقل میشه و خیلی دردناک و وحشتناک میشه 

احتمالا تبخال تناسلی یا ویروسhsv هستبه پزشک مراجعه کنهواینکه حواست باشه اصلا باهاش رابطه نداشته باشی ...

خب این خیلی بده که ، چون اگه نمود ظاهری تو آقا نداشته باشه شنیدم ممکنه آزمایش هم ابتلای آقا رو نشون نده ولی ناقل باشه و خانم قربانی شه ☹️ در ضمن کسی مبتلا بشه رو نقاط مختلف بدن میتونه ظاهر بشه ؟ 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹