2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بلعدختر عمه ی من خیلی خوشگل بود خودش رو به پول فروخت پسره یه جور زشته کل فامیل این حرف رو دربارش میز ...

عمل گوش خیلی ساده و ارزونه حتما طرف با خودش اوکیه که تغییرش نمیده

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
چجوری بودن دختر و پسر یعنی اصلا بهم نمیومدن؟

دختر خانوم مثل عروسک آقا پسر .... 

و تازه یکیشون قدشم بلند تره از شوهرش 

هر کی میگه مهم عشقه و فلان یادش بیاد اولین و کوچکترین اختلافی که بینشون به وجود بیاد سریع این مسایلو می‌کوبند تو سر هم 

البته که اسنثنا هم داریم 

باید علف به دهن بزی شیرین بیاد مخلوق خدا هستن شاید سیرت زیبا دارن  ما کاره ای نیستیم  نظر و نسخه بدیم 

این فقط   یه نظر بود که میشه ازش  رد شد

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

من یه دختر خیلی خوشگل سراغ دارم که خب از این نظر از شوهرش سرتره ولی شوهرش رو خیلی دوست داره حالا وضع مالی خیلی خوبی هم نداره شوهرش که بگن برای پوله 

زنداییم هم خیلی‌ قشنگه انصافاً داییم هم خیلی خوبه ها چهره مردونه و قشنگی داره ولی زنداییم دیگه خیلی‌ قشنگه

عوضش داییم خیلی‌ زن دوسته همیشه الویتش تو زندگی زنشه از همپن اول عاشقشه تا حالا خیلییی دوستش داره براش کم نمیزاره هرچی زنش بگه همونه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

ولی واقعاً قیافه خیلی‌ هم چیز مهمی نیست 

خیلی‌ چیزای دیگه مهم ترن 

راستش هر زوج موفقی که دیدم چیزای دیگه براشون مهم تر بوده واقعاً 

خیلی چیزای مهم تر تو زندگی هست 

قیافه رو تا یه جایی بهش مینازی بعدش باید با اخلاقش با انسانیتش با وجدانش زندگی کنی نه با قیافش 

مرد و زن هم نداره کاش هر دو طرف این رو متوجه بشن 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

تازه دختر هم از پسر بزرگتر هست😑حیف گوشی پدرم پیشم نیست وگرنه عکسش رو میفرستادم( قیافه ی من رو هم نم ...

سلام لطفا تاپیک رو ترک کنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام لطفا تاپیک رو ترک کنید

چرا فقط یه نی نی یار داریم

پس نی نی یار شب و پنج چی شدن؟؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
چرا فقط یه نی نی یار داریمپس نی نی یار شب و پنج چی شدن؟؟

سلام لطفا تاپیک همدل رو مطالعه کنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت