من پریودم همیشه منظم بوده ولی وقتی تو اقدام بودم اهی حتی تا یه هفته هم عقب میفتاد ولی ماهی که باردار شدم همه علائم پری اومد با لکه بینی، درد زیر دل و درد شدید سینه، بعد یهو همه علائم رفت و از پری خبری نشد، انقد غیر عادی بود که دیگه بی بی هم نزدم مستقیم رفتم آز خون دادم، شمام اگه میتونی یه آز خون بده ، اکثر کلینیکها میگیرن حتما نباید بری آزمایشگاه
من پریودم همیشه منظم بوده ولی وقتی تو اقدام بودم اهی حتی تا یه هفته هم عقب میفتاد ولی ماهی که باردا ...
من زمان قبل ازدواجم یکی دوبار لکه بینی داشتم بین قاعدگی هم رفتم دکتر بعد کلی آزمایش و سونوگرافی گفت از استرس هست،،،،سه روز پیشم که بی بی زدم دیدم منفیه گفتم از استرس هست حتما،،، ولی الان که فکر میکنم میبینم چند روزه که اصلا استرس ندارم چرا نباید پری بشم،،برای همین بیخیال ازمایش شدم،،،چند ماهه هم تو اقدام هستم خبری نبوده،،میخوام چند روز بگذره دوباره بی بی بزنم
خب پس بهتره آز خون بدی، البته اگه بی بی منفیه خیلی امیدی نیست ولی اگه چندوقت اقدام هم هستی شاید عفونت یا التهاب داری، منم داشتم دو سه بار اخر موقع نزدیکه خیلی درد و سوزش داشتم یه بار هم کمی خون، ضمنا من با ای یو ای سریع باردار سدم هزینه ش هم پایینه، بخاطر همون عفونت و التهاب طبیعی باردار نمیشدم که موقع ای یو ای فهمیدم، شما هم اگه از انتظار خسته شدی ای یو ای خوبه، اها حتما و حتما برو پاپ اسمیر، من اگه پشت گوش نمینداختم زودتر متوجه عفونتم میشدم
بازم تاکید میکنم پاپ اسمیر برو از ترشحات نمونه برداری میکنن، ممکنه یه عفونتی داشته باشی که اسپرم هارو از بین میبره، البته حتما همسرت رو هم مجاب کن آز اسپرموگرام بره،