2777
2789
من قبل از اینکه بدونم باردارم موعد پریودم لکه بینی داشتم، کن بود و بمدت یک یا دو روز ، کاه بعد هم فق ...

من الان ده روزه که عقب انداختم،،،دوره هامم ۳۰روزه هس،،،تو این چهل روز سه بار لکه بینی خیلی کم داشتم،،،بی بی هم گذاشتم منفی بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پریودم همیشه منظم بوده ولی وقتی تو اقدام بودم ‌اهی حتی تا یه هفته هم عقب میفتاد ولی ماهی که باردار شدم همه علائم پری اومد با لکه بینی، درد زیر دل و درد شدید سینه، بعد یهو همه علائم رفت و از پری خبری نشد، انقد غیر عادی بود که دیگه بی بی هم نزدم مستقیم رفتم آز خون دادم، شمام اگه میتونی یه آز خون بده ، اکثر کلینیکها میگیرن حتما نباید بری آزمایشگاه

من پریودم همیشه منظم بوده ولی وقتی تو اقدام بودم ‌اهی حتی تا یه هفته هم عقب میفتاد ولی ماهی که باردا ...

من زمان قبل ازدواجم یکی دوبار لکه بینی داشتم بین قاعدگی هم رفتم دکتر بعد کلی آزمایش و سونوگرافی گفت از استرس هست،،،،سه روز پیشم که بی بی زدم دیدم منفیه گفتم از استرس هست حتما،،، ولی الان که فکر میکنم میبینم چند روزه که اصلا استرس ندارم چرا نباید پری بشم،،برای همین بیخیال ازمایش شدم،،،چند ماهه هم تو اقدام هستم خبری نبوده،،میخوام چند روز بگذره دوباره بی بی بزنم

خب پس بهتره آز خون بدی، البته اگه بی بی منفیه خیلی امیدی نیست ولی اگه چندوقت اقدام هم هستی شاید عفونت یا التهاب داری، منم داشتم دو سه بار اخر موقع نزدیکه خیلی درد و سوزش داشتم یه بار هم کمی خون، ضمنا من با ای یو ای سریع باردار سدم هزینه ش هم پایینه، بخاطر همون عفونت و التهاب طبیعی باردار نمیشدم که موقع ای یو ای فهمیدم، شما هم اگه از انتظار خسته شدی ای یو ای خوبه، اها حتما و حتما برو پاپ اسمیر، من اگه پشت گوش نمینداختم زودتر متوجه عفونتم میشدم

سلام دوستان من ۲ روزه از پری میگذره از دادم بتا ۱۰۴ بود گفت مشکوکه باید ۴۸ ساعت دیگه تکرار شه به نظر ...

عزیزم احتمالش هست،،،زود آزمایش دادی ،،این دفعه که آزمایش دادی اگه بتات بالا بره بارداری،،،انشاءا... خبرای خوبی میدی