2777
2789
عنوان

سوسک همه جاهست

324 بازدید | 41 پست

دوستان خونه مااصلا سوسک اینانداشت چندوقتیه همشم اطراف سینک ظرفشویی هستن ریزو درشت😭😭😭😭😭😭وقتایی که ظرف میمونه ک انقد زیاد میشن تر. سناکه همش دیگ درحال شستن ظرفم امشب مهمون داشتم تااخرشب سرپا بودم نتونسم بشورم الان دیدم یه چیز کنار بالشتم میره دیدم سوسکههههه😭😭😭😭😖همه نوع سوسک کشم زدیم بدتر شد ک بهتر نشد الان ظرفا کثیفن روشونم سوسکا دارن میرن چ غلطی کنم اینا برن شوهرمم بنده خدا همه جارو چک کرد نمیدونیم اصن ازکجا میان عصابم خرابه چیکارکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما باید بفهمی از کجا میان

لوله اب زیر ظرفشویی چک کردی راه داره بیان؟

پنجره چی نداره؟

سوراخی چیزی

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

پاشو برو ظرفارو بشور نذار سوسک از روشون برن پره میکروبن 😮‍💨

دلی که دریاست هواش همیشه ابریه.. 🤍✔️                               یه چیزایی هست که یهو تموم میشن. مثل صبر آدما، مثل اعتمادشون ، مثل محبتای از ته دلشون.... 🍃

از این سم‌هایی که با آب مخلوط می‌کنن بگیرین تو همه راههای فاضلاب بریزین

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
حتما باید بفهمی از کجا میانلوله اب زیر ظرفشویی چک کردی راه داره بیان؟پنجره چی نداره؟سوراخی چیزی

نه قبل عید همه جاااارو گشتیم بیصاحابا نمیدونم ازکجا میان انقدم خستم میخاسم بخابم مثلا ازهست صبح سرپابودم با بچه کوچیک دست تنها الان دارم روانی میشم 

گرفتیم دو مدل انگار بیشترشدن

ما هر سال از اینا می‌ریزیم، شاید سالی ۳-۲ تا سوسک ببینیم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
سم رو ظرفا بریزم فردا بشورمشون اوکیه؟؟؟؟ ینیظرفارو بشورم سم هام میرن؟؟؟

نه بابا رو ظرفا نریز

نه چجوریه

منم چندسال پیش تجربه شمارو داشتم ،هر سمی زدم فایده نداشت ،تا اینکه اینجا یکی بهم گفت گرفتم به همه جایه درز ها زدم ،مثلا لبه های کابینت تویه کابینت ،اجاق گاز ،سینگ ،آبچکان،کف وگوشه آشپزخونه هرجا که دیدی زیاد سوسک هست به اونجا بمال ،برا احتیاط بیا گوشه های حال هم بزن ،خمیر ماننده ،تو داروخونه میفروشن،تضمینی میگم راحت میشی دیگه