2777
2789
عنوان

اسم ریحانه قشنگ تره یا زهرا

290 بازدید | 23 پست

من 24 سالمه 

اسم شناسنامه ایم زهرا هست 

منتها همه از بچگی ریحانه صدام کردن 

ریحانه هم مذهبیه امت حس خیلی بهتری دارم هم به خودش هم معناش... 

بینهایت عاشق ریحانه ام و وقتی کسی با این اسم صدام می‌کنه لذت میبرم تلفظش هم خیلی قشنگ تر میکنن اطرافیانم تا زهرا 

ولی خب شناسنامه زهراست و یسریا اینو صدا میکنن که دوست ندارم ، 

نه برا اینکه اسم بدی باشه نه منتها چون دور و برم زیاده دوست ندارم دقیقا چندنفر با همین اسم و فامیل هست تو فامیل نزدیکم

وگرنه خودم باوجودی که خیلی مذهبی نیستم عاشق اسم حضرت زهرام و برا همین نمی‌خواستم عوض کنم ولی ریحانه هم لقب ایشونه 

جدا از اون یسری اتفاقای خوب تو زندگیم افتاد وقتی به همه گفتم فقط به اسم ریحانه صدام کنید که باعث شد عاشق این اسم بشم و مصمم شم یجورایی

الان دلم میخواد همه مدارک و مشخصاتم به همون اسم ریحانه باشه 

بنظرتون اسمم رو عوض کنم یا نه؟ریحانه قشنگتر نیست؟

و اینکه بنظرتون چون تغییر اسم از مذهبی به مذهبیه قبول میکنن راحتتر؟

این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗

از نظر فراوانی زهرا بیشتره شاید بخاطر عمین عوض نکنن وگرنه میکنن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریحانه لطیفه تره.بنظر من ریحانه زیباس

اره خودمم همین حسو دارم به روحیم و خودمم ریحانه خیلی بیشتر میاد :)

اسم دختر من ریحانه سخیلی اسم لطیف و قشنگیه

دقیقا بینهایت زیباست 

حتی الآنم طرفدار داره 

هم مذهبیه و هم لطافت خودشو داره و کمیاب تره😍

ریحانه قشنگ تره . عاشق اسمممتاسفانه منم تو شناسنامه اسمم ی چیز دیگه اس و اصلا راضی نیستم

ای بابا عزیزم 🥲تو پیگیر نشدی برای عوض کردن؟

اسم شناسنامه ایت مذهبیه؟

هردوتاش ب یک اندازه قشنگن ولی زهرا راست می گی خیلی هست، ریحانه ملیح تر هم هست دلنشین تره

دقیقا خصوصا تلفظ و معناش😍

صادقانه زهرا خیلی قشنگتره😍

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙