2777
2789
عنوان

شوهرم نسبت بهم بیخیاله

220 بازدید | 17 پست

نمی‌دونم چرا

با دوستش و زنش رفتیم بیرون جفتمون تازه عروس دومادیم رفتار پسره با خانمش چقدر خوب بود رمانتیک حواسش بهش هست 

دلم گرفت واقعا

این مثل یه آدم چیزخل و مجرده

چیکار کنم بنظرتون 

با حرف زدن درست نمیشه🙂💔

🌸🦋اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🦋🌸      #متاهل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی یه اخلاقی داره خوب،دست خودش نیس.الان شما اخلاقت عین همون خانمه که شوهرتم عین اون آقا باشه؟نه زن با زن و مرد با مرد فرق دارن.نمیگم نخواه ازش،بخواه،ولی فکر نکن از کم علاقگیشه

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

هر مردی یه مدل رفتارای خوب داره یه مدل رفتارای بد  شما رفتارهای خوب اون آقا رو دیدی فقط پس به نظرم افسوس نخور همه ی آقایون هم محبتشون رو توی جمع نشون نمیدن 

ست لباس بچگانه دارم فقط ۱۵۵😍

درک میکنم چقدر دردناکه خودم ۸ ساله با همچین مردی زندگی میکنم 

اونایی که احساسین و نسبت به زن اهمیت میدن کلن از اول ذاتن همینجوری هستن 

اینم باهاش حرف بزنی یاد میگیره ولی با میل و دلی انجام نمیده انگار که زوری باشه همچین حسی به آدم دست میده 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

همش خودتو نیازمند به کمکش نشون بده مثلا سر سفره بهش بگو عزیزم میشه خورشت برام بریزی نوشابه برام میری ...

به نظر من مردایی که بی احساسن اگه اینطوری رفتار کنی خسته کننده هست براشون چون درکی ندارن ازش 

ولی مردایی که احساسی هستن و زن براشون مهمه از این رفتار لذت میبرن 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

درک میکنم چقدر دردناکه خودم ۸ ساله با همچین مردی زندگی میکنم اونایی که احساسین و نسبت به زن اهمیت می ...

آره واقعا منم۵ساله با همچین کسی زندگی میکنم.هربار گله میکنم بهم حق میده ،حدود دو روز خوب میشه بعد باز بیتوجه میشه،بعد تا یکم سرد میشم دوهزاریش میفته سریع میاد میچسبه بهم.ولی دیگه مزه نداره.فقط دلم ب این خوشه که میدونم دست خودش نیس و از بی علاقه بودن نیس

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
به نظر من مردایی که بی احساسن اگه اینطوری رفتار کنی خسته کننده هست براشون چون درکی ندارن ازش ولی مرد ...

ن کلا شخصیت مردا اینه حمایتگر باشن خوششون میاد احتمالا شوهر استارت بلد نیست