2777
2789
عنوان

کاردرمانی اتیسم و اختلالات حسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 75 پست
چقدر از روی جهل و تحت تاثیر قرار گرفتن دارید نظر میدیداین خانم روانشناس کودکه بخاطر بیزنس خودش داره ...

یه چیز دیگه بنظرتون کدوم بیزینسه؟خانم دکتر موسوی که رایگان به مادران راهکار میده یا کاردرمانگران و متخصصین دیگه که کلی پول میگیرن .من حتی هزار تومن هم به ایشون ندادم .

اوتیسم مگه سرماخوردگیه که بگیم استراحت کن جایی نرو خوب میشی؟

برید کامل ویس هایه خانم دکتر رو گوش کنید هیچ ضرری نداره و کاملا رایگان هست .خيلی از مادرا هستن که کاردرمانی میبردن ولی پیشرفت خاصی نداره یا اینکه یه بچه ی رباطی تحویل میگیرن .ولی روش خانم دکتر موسوی یه بچه ی کاملا سالم و عادی رو خواهید داشت.ببینید خودتون صلاح بچتون رو بهتر میدونید منم یه مادرم و تمام استرس ها درد ها و رنج هارو کشیدم ولی خدا این فرشته ی نجات رو سر راهم گذاشت و الان میخوام به مادرای دیگه هوشیاری بدم که بچه ها اسیب نبینن مادرا رنج نکشن .باور کنید فقط چند ماه از روش ایشون استفاده کنید جواب میگیرید ،ویس ها و تجربیات مادران دو تو کانال تلگرامشون و اینستاگرامشون گوش کنید.از من گفتن بود .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میگم بچم خوب شده ،شما خودتم مشکل داری برو یجایی خودتو معرفی کن .اونجایی که میگی ازین بچه ها میبین ...

احتمال بی بی دیجیتال بوده وگرنه اوتیسم درمان ندارد فقط بهبود پیدا میکنه

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
نبرید که پنج سالش شد دیگه هیچی نتونی انجام بدی حرف زدن بچه یاد نمیگیره

اصن متوجه نیس ولشکن🥲

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

چیزی که من متوجه شدم اینه که در جهان ما فقط عشق همه چیز رو خوب میکنه ،عشق مادرو پدر بهترین درمان برایه کودکه عشق واقعی نه کمال طلبی که کودک رو مجبور به یادگیری چیزهایی بکنیم که بهش اسیب بزنه تا ۷ سال نباید به بچه اموزش بدیم خودشون همچیو یاد میگیرن و مغزشون اماده ی دریافت میشه.اگه میخوایم بچه هایه سالم داشته باشیم لطفا بزاریم بچه ها ازاد باشن تا جایی که به سلامتشون اسیب نرسونن بزاریم همچیو تجربه کنن ،دست بزنن ،بهم بریزن .بچه هامون با گوشی و تلوزیونو اسباب بازی هایه پرزرق و برق صدادار فقط بیمار میشن نه شاد.شادی واقعیشون تو بهم ریختن اشپزخونست تو سرک کشیدن تو کابینت و یخچاله تو نقاشیه تو بدو بدو کردنه،کاردرمانگر هر چقدرم مهربان باشه روششون اشتباهه حتی تو خارج کشور کسی از کاردرمانگر استفاده نمیکنه واسه بچه،  فقط واسه درمان و کمک به بزرگسالان و کسانی که صدماتی مثل سکته داشتن و الان راه رفتن و تکلم براشون سخته یا کسانی با داشتن نقایص مادرزادی استفاده میشه .اتیسم وجود نداره .زندگی پر سرو صدا و بی مهر ما بچه هارو اینجوری میکنه

خانوم محترم دیگ ریپ نزن رو من حوصله بحث با کسایی ک کلن متوجه نمیشن ندارم روز خوش👋👋👋👋

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

چیزی که من متوجه شدم اینه که در جهان ما فقط عشق همه چیز رو خوب میکنه ،عشق مادرو پدر بهترین درمان برا ...

😂😂😂😂😂😂

🤐😶

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

حق🤞

داستان شما مثل داستان دوره ی بت پرستیه و حضرت ابراهیم .یه روزی بت کاردرمانگرا و اتیسم میشکنه حق اون موقع معلوم میشه و اون دنیا که خداوند حق رو بهتون میده .

داستان شما مثل داستان دوره ی بت پرستیه و حضرت ابراهیم .یه روزی بت کاردرمانگرا و اتیسم میشکنه حق اون ...

باشه عزیزم امیدوارم فقد کوچولوتون آسیب نبینه واقعا بی گناهه😃