خانما من میخام یه کارکوچیک زیبایی انجام بدم (لطفا نپرسید چه کاری) اما شوهرم راضی نمیشه نمیدونم چجوری راضیش کنم کارمون بارها ب بحث و دعوای شدید کشیده شده 😔😔😔😔😔 اگه دعایی کاری سیاستی هرچی میدونید ک جواب میده خاهش میکنم بگیددعاتون میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همسر منم همین طورهست و من هم یاد گرفتم خودمو هرجور ک هستم دوس داشته باشم ازنظر مالی اصن براش مهم نیس ولی اعتقادی ب این چیزا نداره من یکی دوبار گفتم دیدم موافق نیست بیخیال شدم
زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
بگو حس خوبی دارم ک اینکارو انجام بدم اگه انجام بدم حالم و انرژیم بهتر میشه اگه مشکلت ابنه اینکار باعث تو چشم بودن میشه قصدم این نیس تو چشم باشم و رعایت میکنم اینجوری منم خوشحال ترم برا تو هم زیباتر دوست دارم یبار زندگی میکنم