2777
2789

خانما من میخام یه کارکوچیک زیبایی انجام بدم (لطفا نپرسید چه کاری) اما شوهرم راضی نمیشه نمیدونم چجوری راضیش کنم کارمون بارها ب بحث و دعوای شدید کشیده شده 😔😔😔😔😔 اگه دعایی کاری سیاستی هرچی میدونید ک جواب میده خاهش میکنم بگیددعاتون میکنم

خدایا بی نهایت شکرت❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی کار میخواستم انجام بدم شوهرم نزاش پولشو گفتم از بابام میگیرم راضی شد

والا بخدا درد مردا همینه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

همسر منم همین طورهست و من هم یاد گرفتم خودمو هرجور ک هستم دوس داشته باشم ازنظر مالی اصن براش مهم نیس ولی اعتقادی ب این چیزا نداره من یکی دوبار گفتم دیدم موافق نیست بیخیال شدم 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

به شخصه اگ شوهرم نخواد نمیکنم،چون برام مهمه اونم خوشش بیاد،هروقت ببینه یادش نیفته چقدر بحث داشتیم

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

بگو حس خوبی دارم ک اینکارو انجام بدم اگه انجام بدم حالم و انرژیم بهتر میشه اگه مشکلت ابنه اینکار باعث تو چشم بودن میشه قصدم این نیس تو چشم باشم و رعایت میکنم اینجوری منم خوشحال ترم برا تو هم زیباتر دوست دارم یبار زندگی میکنم

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡