2777
2789

سلام.چند ماهی هست به یکی از شهرهای ساحلی رفتیم. این قوم الظالمین پدرم رو درآوردن. تو این مدت مرتب همشون جمع میشن میان خونه ی ما. خواهر شوهرها بچه مدرسه ای هم دارن بازم ول نمیکنن. دو ماه یکبار تشریفشون رو آوردن. بعد همسر نامحترم یکبار من برادرم رو دعوت کردم گفت تو واسه چی بدون اجازه من مهمون دعوت میکنی. اوقاتم تلخ کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این گرونی سخته مهمون داریبنظرم لازمه با همسرت صحبت کنی،خداییش مهمون داری سخته،چه اینوری چه اونوری ...

شعور نداره. خیلی هم قسط داریم. عید اینجا بودن. ماهی یکبار دارن میان

شعور نداره. خیلی هم قسط داریم. عید اینجا بودن. ماهی یکبار دارن میان

پس تنها کاری که میتونی انجام بدی بیخیالیه،و الا پیر میشی بزرگوار،مهمون اومد خونه در کمال ادب و ارامش کار هم بگو بهشون،اینجوری نباشه که همه کارا رو بکنی،یکم با جدیت بیشتر و اخم بیشتری بعد سه روز برخورد کن،اینکه خودشون هم غذا درست کنن،ظرفا رو بشورن،بچه های خودتون رو هم اگه بزرگن کلاس بفرست که بخاطرمهمون از برنامه های عادی زندگی نمونن،به شوهرت کار بیشتری بگو،بزا یکم اذیت شه هم خرید هم کار خونه

پس تنها کاری که میتونی انجام بدی بیخیالیه،و الا پیر میشی بزرگوار،مهمون اومد خونه در کمال ادب و ارامش ...

خیلی عصبانیم. دفعه قبل که اومدن دعوامون شد. به خودشون هم کم محلی کردن.براشون مهم نیست. مهمون خونه به راه باشه کافیه 

یه دوست داشتم میگفت مهمون و فامیل شوهرم یا خودم که میاد خونمون بعدش یه خونه تکونی دارم،همه چیو میشورم،دوسه سال اول زندگی اینکارو کرد الان راحته ،مهمون فقط سالی یبار میاد یک هفته میمونه بعد هم میدونن مثلا عروسشون وسواس داره و به پسرشون سخت میگیره میرفتن

جالبه که دوستم اصلا دختر وسواسی نیست،فقط چون مث شما منطقه ساحلی بود و فهمید فامیل راحت طلب شوهر ممکنه خیلی بیان اینکارو کرد و واقعا جواب داد این راهش

خیلی عصبانیم. دفعه قبل که اومدن دعوامون شد. به خودشون هم کم محلی کردن.براشون مهم نیست. مهمون خونه به ...

از ناراحتی تو‌ کسی ناراحت نمیشه پس اروم باش و کاملا بیخیال،یکم سیاست داشته باش،با ارامش کاراتو بکن خودتو اذیت نکن 

یه دوست داشتم میگفت مهمون و فامیل شوهرم یا خودم که میاد خونمون بعدش یه خونه تکونی دارم،همه چیو میشور ...

به هیچ عنوان رو اینها جواب نمیده. میدونم شرایط آب خونمون خیلی بده میدونن دستمون خالیه. فقط تفریحشون براشون مهمه. خیلی عوضین

به هیچ عنوان رو اینها جواب نمیده. میدونم شرایط آب خونمون خیلی بده میدونن دستمون خالیه. فقط تفریحشون ...

بیا بمن گوش کن،اولا از درامد خودت تحت هیچ شرایطی خرج نکن،دوما وقتی فهمیدی میخان بیان کلی لیست بنویس بده همسرت بخره اگه نخرید از مواد اولیه غذایی خودتون نیار وسط خیلی،بعدشم خودتون هم برین،و بمونین خونشون