2777
2789

مرررسی اخه دوس دارم مطمئن شم عملیه راهکاراش

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی قشنگ صحبت میکنه حرفاش با عقل و منطق منطبقه ...

ارره منم حس کردم 

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
حالا چی هس این؟

از این ویس های روانشناسی زندگیه 

چیه ک دانلود کنم؟

ویس های روانشناسی زندگی خیلیا نوشتن به دردمون خورده منم دلم خواست ببینم چطوریاس

چطوردانلودش کنم

فک کن تو گوگل بزنی بیادش

من گوش کردم بینهایت حرفش غیر علمیه  میخوای عمل کن تا به حرفم برسی  جنس ضعیفه شدن اگه قرا ...

از چه نظر غیر عملیه 

خو خیلی مردام دنبال کار و تحصیلن؟؟؟

از چه نظر غیر عملیه  خو خیلی مردام دنبال کار و تحصیلن؟؟؟

نه خب گوش کن من گوش کردم 

میگه درخواستی دارید مستقیم نگید غیر مستقیم بگید در حالی که تجربه علم روانشناسی میگه در خواستی از مرد دارید مستقیم باهاش درمیون بگذارید 

میگه مرد نیاز داره حس قدرت کنه پس خودتون رو ضعیف نشون بدین برای حرفشم مثال یه مرد هرزه رو میاره اما مرد سالم دنبال زن قوی میره نه زن نیازمند 

میگه کارت حقوقتون رو بدید مرد بعد ازش پول بخواید آخه چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی چرا من پولم رو بدم دست یکی بعد بشینم دنبال راه چاره تا دوریال ازش گدایی کنیم

نه خب گوش کن من گوش کردم  میگه درخواستی دارید مستقیم نگید غیر مستقیم بگید در حالی که تجربه علم ...

منم گوش کردم وتا حدودی باشما موافقم.یه جورایی به نظرم اصلا جواب نمیده توزندگی مشترک البته بازم هرکسی باید طرف مقابلش هم درنظر بگیره وباروحیاتش اشنا باشه

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  
منم گوش کردم وتا حدودی باشما موافقم.یه جورایی به نظرم اصلا جواب نمیده توزندگی مشترک البته بازم هرکسی ...

نمیدونم شاید بلاخره جهانبینی هرکسی و دیدش نسبت به زندگی هم مهمه من اینجور زندگی رو زندگی نمیدونم