2777
2789

خانوادم و دیگران فکر میکنن خیلی خوشبختم 

امروز پشت تلفن کلی گریه کردم و خیلی چیزا که مامانم نمی دونست رو گفتم و درد و دل کردم

مامانم باورش نمیشد من چنین شرایطی داشته باشم

الان عذاب وجدان دارم که مامانم رو ناراحت کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همچین مواقعی برو یه امام زاده جایی و خودتو خوب خالی کن 

من هیچوقتم دردهامو ب مادرم نمیگم 

چون هم ازش دورم هم میدونم دلشو نداره و اونم میشینه گریه میکنه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

ناراحت چرا خوشحالم باش که میتونی درد و دل کنی یه نعمته خودش خداحفظش کنه

مرسی عزیزم

خدا خانواده شما هم حفظ کنه

مامانم فکر می کرد من خیلی خوشحال و خوشبختم ولی ۲ ساعت گریه کردم و از اوضاع زندگیم گفتم

دردل خوبه یکم سبک میشی 

الهی فدای مامونم بشم اگه درد دل کنم پیشش نمتونه پیش خودش نگه داره حتماباید ب روی طرف بیاره برای همین هیچ وقت کاری ک خیلی ناراحتم کنه نمیگم

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

مادرا غم بچه هاشون و بیشتر از غم خودشون احساس میکنن،ولی بالاخره مادرن دیگه اگه ب مادرت نگی ب کی بگی منم گاهی این کار و کردم و خیلی از اینکه بابت من ناراحت و نگران و غمگین شده غصه خوردم اشکال نداره فردا بهش بگو مامان درسته مشکلاتی دارم ولی نگران نباش من از پسش بر میام همینطور ک تا حالا براومدم اینجور یکم دلش قرص میشه گلم

همچین مواقعی برو یه امام زاده جایی و خودتو خوب خالی کن من هیچوقتم دردهامو ب مادرم نمیگم چون هم ازش د ...

راست میگی کاش همین کارو می کردم

مجبور شدم داشتم نابود میشدم اینقدر این روزها فشار رومه که دارم از بین میرم

مامانم خیلی ناراحت شد و کلی گریه کرد و بهم گفت قوی باشم و حواسم به خودم باشه

دردل خوبه یکم سبک میشی الهی فدای مامونم بشم اگه درد دل کنم پیشش نمتونه پیش خودش نگه داره حتماباید ب ...

خدا مادرت رو حفظ کنه عزیزم

تمام باور مامانم نسبت به همسرم و زندگی که با عشق ساختیم خراب شد واقعا ناراحتم مامانم بنده خدا کلی گریه کرد

مادرا غم بچه هاشون و بیشتر از غم خودشون احساس میکنن،ولی بالاخره مادرن دیگه اگه ب مادرت نگی ب کی بگی ...

واقعا مادرها بنده خدا ها کاری از دستشون ساخته نیست و فقط غصه می خورند خدا کنه دعاهای مامانم در حقم مستجاب بشه و یه کم به آرامش برسم

خیلی بهم گفت قوی باشم ولی من مدتهاست از قوی بودن خسته شدم خدا فقط خودش کمکم کنه

راست میگی کاش همین کارو می کردممجبور شدم داشتم نابود میشدم اینقدر این روزها فشار رومه که دارم از بین ...

حالا فردا زنگ بزن و بگو دلم گرفته بود الکی بزرگش کردم مسائلمو و ببخشید ناراحت شدین 

خداروشکر زندگیم خوبه و مشکل جدی توی زندگیم ندارم 

فقط باید بیشتر حواسم ب خودم باشه و زود رنج نباشم 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

خدا مادرت رو حفظ کنه عزیزمتمام باور مامانم نسبت به همسرم و زندگی که با عشق ساختیم خراب شد واقعا نارا ...

مرسی خدامادرشمارم حفظ کنه فردا ی زنگ بزن بگو عصبی بودم اینجوری گفتم شوهرم رفته برام کادو گرفته الان خوبم شما نگران نباش

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
مگه مشکلاتت چی بودن

یه مشکل کاری بزرگ برام ایجاد شده که زندگی مشترکم رو تحت شعاع قرار داده و خیلی شرایطم بحرانیه

از طرفی با همسرم هم یکسری مشکلات دارم

کلا از زمین و آسمان برام باریده

خدا فقط خودش کمکم کنه به آرامش برسم