2777
2789

خونه ای که توش دختر باشه، خونه نیست گل خونه است

دختر قشنگم روزت مبارک مرسی که به خونه ما رنگ شادی میبخشی ❤️ 

دخترم خیلی خوشحالیم ک خدا تورو بما داده منو بابا و داداشی منتظر دیدن روی ماهتیم 🥰

فرشته کوچولوی مامان روزت مبارک 🌻🩷

وای قشنگترین تبریک🥹🥹🥹

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز دختر تون مبارک باشه عزیزم . گلی بخاطر حادثه بندر خیلیا ناراحت هستن کنم تاپیک زدم یکی دو نفر بد شون اومد من کار اشتباهی کردم شما میگین من قفل کنم؟

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›

روز دختر تون مبارک باشه عزیزم . گلی بخاطر حادثه بندر خیلیا ناراحت هستن کنم تاپیک زدم یکی دو نفر بد ش ...

نه خب چ اشکالی داره 

من ک فقط قصدم ب یادگار موندن هست 

اخه آرزوم تو راهه به تبریک هم نگم بهش❤️

نه خب چ اشکالی داره من ک فقط قصدم ب یادگار موندن هست اخه آرزوم تو راهه به تبریک هم نگم بهش❤️

انشالله که همیشه خوشحال باشی گل مهربونم 🫀

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›