2777
2789

من میخواستم تو سفیرتدریس کنم دوره هاشم رفتم ولی وقت نکردم نرفتم کلا بگم حرف زدن یاد میگیری بقیه چیزارو نه

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه مدرک گرفتن چی؟ مثل آیلتس؟

زبانت در چه حده؟بنظرم اگه عجله نداری برو کانون زبان اصولی یاد بگیر حرف زدنتم خودت روش کار کن اگه عجله داری یه مدت کلاس تخصصی ویژه ایلتس برو اونا میدونن چی رو کار کنن باهات 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

من هشت سال رفتم کانون در حد یه لیسانس زبان شایدم بیشتر یاد گرفتم خیلی خوبه ولی حداقل چهار سال باید بری من از کوچیکی رفتم بیست و خورده ای ترم رفتم شما باید ببینی چند وقت میخوای بری یکیشو انتخاب کنی کانون زمان میخواد

زبانت در چه حده؟بنظرم اگه عجله نداری برو کانون زبان اصولی یاد بگیر حرف زدنتم خودت روش کار کن اگه عجل ...

عزیزم منم دوس دارم تدریس زبان.کنم.میشه راهنمایی کنی چ دوره هایی باید برم؟

ازقیافه ملت معلومه که دیگه هیچکی نمیدونه قضیه چیه،همه باتعجب زنده ان
زبانم معمولیه میخوام واسه دکترا زبانم قوی کنم

پس برو سفیر عزیزم کفایت میکنه کانون خیلی تخصصیه از پا در میارتت تا یه دیپلم بده منکه قشنگ هلاک شدم تا مدرکشو گرفتم 

عزیزم منم دوس دارم تدریس زبان.کنم.میشه راهنمایی کنی چ دوره هایی باید برم؟

عزیزم باید موسسه ای که میخوای توش تدریس کنی ببینی چه مدرکی میخواد واسه سفیر اول باید تو سایتش فرم پر کنی بعد زنگ میزنن بیای امتحان شفاهی که گروهیه یه سری کارت کوچولو میدن به همه بعد ازشون یه سری موضوع انتخاب میکنن میگن نظرتونو بگین هرکی بهتر حرف بزنه میره مرحله کتبی قبول بشی یه سری دوره میبینی و بعد تدریس میکنی 

کیش مدرک دیپلم معتبر مثل کانون یا لیسانس یا تافل و ایلتس میخواد مراحلش همینجوریه 

کانون مدرک خودشو قبول داره راحت اوکی میکنه یه ازمون میدی و تدریسو شروع میکنی چون زبان اموزاشو انقدر اذیت کرده میدونه خوب بلدن راحت قبول میکنه ولی تدریس واسه لولای بالاش خیلی سخته تو هر کلاست معلمارو میفرستن واسه ارزیابیت شاید یه لول بری بالا 

عالیه ولی خب قیمتش بالا شده و تیچر های خوبش دارن میرن شعبه انقلاب عالی بود اما تیچراش خوب نیستن دیگه خوبا رفتن

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸
من  خيلي خيلي راضي بودم ولي بعضي از شعبه هاشون خوبه

سلام 

میشه  بگین کدوم شعبش بهتره ؟

من هفته ای  یک روز میرفتم شعبه ی شهر ری خیلی بد بود معلمامون خوب بودن سطح بچه ها پایین بود 

الان در هفته 3 بار میرم که چون شاغلم سختمه .

میخوام برم هفته ای یه بار مجدد میترسم پشیمون بشم دوباره حالا گفتم برم هفته ای یک  بار شعبه  ی هفت حوض اطلاع دارین شعبه ی هفت حوضش چه طوریه ؟

شما چند روز در هفته میرفتین ؟