2777
2789
عنوان

بالابردن انرژی زنانه

310 بازدید | 17 پست

چالش بازی ذهنی «قدرت زن بودن» 

#روز_چهارم 

لباس ملکه‌ات رو بپوش!🪭

هدف:

ارتعاش قدرت و زیبایی رو به بدنت بیاری و با تمام وجود حس کنی که یک زن فوق‌العاده‌ای.

توضیح کامل:

امروز قراره فیزیکی‌تر و واقعی‌تر وارد نقش بشی!

قراره بدون اینکه منتظر موقعیت خاصی باشی، لباس "بهترین ورژن خودت" رو تن کنی. همون لباسی که باعث میشه احساس قدرت، زیبایی، خاص بودن و اعتماد به نفس داشته باشی.

🌟تمرین امروز:

✨۱. از توی کمد لباس‌هات، یه لباسی که وقتی می‌پوشی حس فوق‌العاده‌ای بهت میده انتخاب کن.

(مهم نیست مهمونی باشه، اسپرت باشه، یا یه لباس خونه‌ی خوش‌رنگ باشه. مهم اینه که "حست" رو خوب کنه.)

✨۲. امروز اون لباس رو بپوش. حتی اگه جایی نمیری! حتی اگه فقط توی خونه‌ای.

✨۳. خودتو توی آینه نگاه کن و تصور کن که یه ملکه‌ای؛ یه زنی که خودش، زندگی‌ش و مسیرش رو انتخاب کرده.

🌟اختیاری ولی قوی:

می‌تونی یه عطر خوشبو هم بزنی.

موهات رو یکم مرتب‌تر کن.

لبخند بزن و حتی یک عکس برای خودت بگیر (لازم نیست به کسی نشون بدی، فقط برای دل خودت).

ادامه بده. تو داری هر روز یک قدم به بهترین نسخه‌ی خودت نزدیک‌تر میشی.

برای دسترسی به روزهای دیگر چالش کانال تلگرام به آیدی👇

💕@fitooxen

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر ساده اید مردسالاری سرتونو با این چرتو پرتا گرم میکنه 

مستقل باشید قوی باشید   اگاه باشید کتاب بخونید محکم باشید 

اینارو یمشت مرد بدرد نخور درست کردن زنارو مشغول مسائل بیهوده نگه دارن تا راحت از زنا سواستفاده کنن

اینجور تمرینا به شدت رو ادم تاثیر میزارن .👌🌼

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

چقدر ساده اید مردسالاری سرتونو با این چرتو پرتا گرم میکنه مستقل باشید قوی باشید اگاه باشید کتاب بخ ...

کی گفت برای یه مرد این کارهارو انجام بدین؟

چرا کار های حال خوب کن رو برای حال خوب خودمون انجام ندیم؟

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
چقدر ساده اید مردسالاری سرتونو با این چرتو پرتا گرم میکنه مستقل باشید قوی باشید اگاه باشید کتاب بخ ...

یه زن نمیتونه زنانه بپوشه حس خوب داشته باشه و بهترین باشه و کنارش کتاب بخونه ورزش کنه یا کار کنه؟!!!

اتفاقا اینا مکمل همدیگه ان .یه خانم با اعتماد به نفس میسازن.اون خانم میتونه با تلاش خودش و درکنارش انرژی زنانش به بهترینا برسه .

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

کی گفت برای یه مرد این کارهارو انجام بدین؟چرا کار های حال خوب کن رو برای حال خوب خودمون انجام ندیم؟

درسته .

یه عده فکر میکنن کسی که روی انرژی زنانه خودش که درونش نهفته شده کار کنه نمیتونه مستقل باشه ورزش کنه کار کنه و به بهترین ورژن خودش تبدیل شه .

درسته .یه عده فکر میکنن کسی که روی انرژی زنانه خودش که درونش نهفته شده کار کنه نمیتونه مستقل باشه ور ...

دقیقا و این حس رو القا میکنن که یه زن زمانی زنانگی داره که در کنار یه مرد قرار گرفته باشه

در حالی که منی که مجردم هم خیلی وقتا این کارارو انجام میدم

و واقعا حس مثبت میگیرم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

چالش قدرت زن بودن

« آینه‌ی جادویی» 

#روز_دوم

امروز یک مأموریت خاص داری:  

یه آینه پیدا کن. نه برای مرتب کردن موها یا آرایش...  

امروز باید خودت رو "واقعاً" ببینی!

برو جلوی آینه.  

نفس عمیق بکش.  

چشم تو چشم خودت شو.  

فرار نکن... این قوی‌ترین رویارویی تو با خودته.

حالا با صدای بلند، پنج جمله قوی و قشنگ به خودت بگو.  

با حس بگو. با قلبت بگو. انگار داری با یه قهرمان روبرو می‌شی... چون واقعاً همینطوره.

مثلاً بگو:  

- من یک زن فوق‌العاده‌ام.  

- من لایق عشق، موفقیت و احترامم.  

- من از پس هر چیزی برمیام.  

- من هر روز دارم قوی‌تر و درخشان‌تر می‌شم.  

- من به وجودم افتخار می‌کنم.

حواست باشه:  

شاید اولش بغض کنی. شاید دلت بخواد صورتتو از آینه برگردونی.  

ولی همین لحظه‌ی سخت یعنی داری قفل‌های قدیمی رو باز می‌کنی.  

نترس. ادامه بده.  

چون تو اینجایی که برنده بشی.

مأموریت پایانی امروز:  

یکی از جمله‌هایی که گفتی رو توی دفترت یادداشت کن و هر روز جلوی چشم بذار.

یادت باشه:  

تو آفریده شدی که بدرخشی،  

نه اینکه توی ترس‌ها و شک‌ها گم بشی.

امروز، روز درخشش توئه.

#چالش_قدرت_زن_بودن  

#آینه_جادویی  

💕@fitooxen

اتفاقا این تمرینات رو انجام میدیم خودمون بشیم مرکز دنیای خودمون و قوی بشیم اون وقت یه ارتباط رو از سر اجبار و وابستگی و بدبختی شروع نمیکنیم بلکه انتخاب کننده هستیم در عین حال از زتدگی خودمونم بدون حضور مردی لذت میبریم