2777
2789

من سال 98 گوشی خریدم الان به مقدار پول دارم دلم آیفون میخواد اما نمیدونم چه مدلی بخرم خودم آیفون 13 میخوام ولی میگن تا دو سال دیگه پشتیبانیش تموم میشه 

اصلا میصرفه پولمو بدم بابت آیفون یا طلا بخرم از طرفی هم کرمش اومده تو دلم، دلم میخواد بخرم 😁😂

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۳ تا دوسال دیگه که پشتیبانی نداره قطعا بیشتره

Xsmax هنوزم اپدیت میگیره چه برسه به ۱۳

به نظرم اگه دلت میخواد بخر

یه بخشی از درامد ما باید خرج ارزوهامون بشه و یه بخشی پس انداز

نمیشه همش طلا و پس انداز باشه

وقتی چیزی رو دوست داری بگیر و لذتشو ببر

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نگا عزیزم اگه اون پول برات مهم نیست زیاد گوشی بخر ولی میگن خیلی خرج داره ساید بعدا پشیمون بشی

نه بابا تمیز نگه داری که نیوفته از دستت و اینا خرج نداره

خود ایفون هم مدلای بالاش یجور پس انداز محسوب میشه

من اتفاقا نظرم با گوشی عه چون دلار پایین بیا که نیست

گوشی هم پس اندازه هم استفاده میکنی و لذتش رو میبری

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

نه بابا تمیز نگه داری که نیوفته از دستت و اینا خرج ندارهخود ایفون هم مدلای بالاش یجور پس انداز محسوب ...

دقیقا ایفون اینجوریه که با دلار میره بالا

من گوشیم ۱۵تومن قیمتش بالا رفت وقتی دلار شد ۱۰۰ تومن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

۱۳ تا دوسال دیگه که پشتیبانی نداره قطعا بیشترهXsmax هنوزم اپدیت میگیره چه برسه به ۱۳به نظرم اگه دلت ...

مرسی عزیزم 

فقط چه مدلیشو بخرم میتونی راهنماییم کنی 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
دقیقا ایفون اینجوریه که با دلار میره بالامن گوشیم ۱۵تومن قیمتش بالا رفت وقتی دلار شد ۱۰۰ تومن

اره دقیقا

منم دو سال پیش ۱۲ پرو گرفتم ۳۶ تومن پارسال دیدم مشتری داره فروختمش ۳۴ و مدل بالاترشو گرفتم

عملا هیچ ضرری نکردم

ولی ماه پیش فقط ۳ گرم طلا گرفتم رو ۷۶۰۰ الان که اومده پایین دارم حرص میخورم سر همون ۳ گرم😂🤦🏼‍♀️

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

وا چرا تموم شه پشتیبانیش؟ نشنیده بودم که🤦🏼‍♀️

از چند نفر پرسیدم اینو گفتن آخه الان 4 ساله دارم کار میکنم یه زره طلا تونستم بخرم دلم میخواد یکمم به آرزوهام فکر کنم الان این یک دهم آرزوهامه

اره دقیقامنم دو سال پیش ۱۲ پرو گرفتم ۳۶ تومن پارسال دیدم مشتری داره فروختمش ۳۴ و مدل بالاترشو گرفتمع ...

آره منم گفتم این گوشیم که دستمه رو نگه دارم آیفونم میگیرم اگه یهو یه چیزی شد می فروشمش میزنم به زخمی حداقل اینطوری ضرر نکنم 

اره دقیقامنم دو سال پیش ۱۲ پرو گرفتم ۳۶ تومن پارسال دیدم مشتری داره فروختمش ۳۴ و مدل بالاترشو گرفتمع ...

شما  آیفون چند گرفتی ؟

اصلا دوست ندارم به طلا فکر کنم🤦🏻‍♀️😂💔

منم از گرمی ۷و۴۰۰ خریدم