یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه بخشی از درامد ما باید خرج ارزوهامون بشه و یه بخشی پس انداز
نمیشه همش طلا و پس انداز باشه
وقتی چیزی رو دوست داری بگیر و لذتشو ببر
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
نه بابا تمیز نگه داری که نیوفته از دستت و اینا خرج ندارهخود ایفون هم مدلای بالاش یجور پس انداز محسوب ...
دقیقا ایفون اینجوریه که با دلار میره بالا
من گوشیم ۱۵تومن قیمتش بالا رفت وقتی دلار شد ۱۰۰ تومن
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
اره دقیقامنم دو سال پیش ۱۲ پرو گرفتم ۳۶ تومن پارسال دیدم مشتری داره فروختمش ۳۴ و مدل بالاترشو گرفتمع ...
اصلا دوست ندارم به طلا فکر کنم🤦🏻♀️😂💔
منم از گرمی ۷و۴۰۰ خریدم