2777
2789
عنوان

شما چه خاطره بدی از مدرسه دارین

72 بازدید | 10 پست

من خودم تمرکزم خیلی پایین بود بخاطر همین هیچی نمی فهمیدم بعد مامانم همش سرم داد میزد... یبار کلاس دوم بودم سر مسئله ریاضی کلم و محکم جلو مامانم کوبیدم به میز ... و بعدش ب مدت 4ساعت خوابیدم.... 🤌 همیشه ام بخاطر اینکه خودم نمیتونستم کارای درسیمو انجام بدم احساس کافی نبودن و بیخود بودن داشتم. اصلا بخاطر همین از پاییز زمستون متنفرم

چون سرو در خزان نیز رنگ بهار دارم🌱🌳

یه معلم داشتیم خدا ازش نگذره.

کلاس چهارم،یکی از بچه ها درس نمیخوند این یروز بهش گفت میری سطل اشغالی کلاسو می‌زاری بالا سرت تا بچه ها بیان مدادشونو تراش کنن یا با سطل بین بچه ها راه میرفت ک اشغال بریزن تو سطل، می‌گفت ک آیندت اینه.

الان یادم میوفته ک چرا ب مدیری کسی نگفتیم

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

یه معلم داشتیم خدا ازش نگذره.کلاس چهارم،یکی از بچه ها درس نمیخوند این یروز بهش گفت میری سطل اشغالی ک ...

من تو مهد ی خاله داشتم میومد وسط کلاس می نشست دفترامونو ک تصحیح می‌کرد پرت می‌کرد رو زمین ما میرفتیم ور می‌داشتیم... منم ک لال عالم بعد اینکه مهد تموم شد تاثیر منفیشو گذاشت تازه به مامانم گفتم ک این زنیکه روانی بود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم چرا ولی ج.ر خوردم از خنده ببخشید 

من خودم ی سری پونس زیر معلم گذاشتم 

زنگ معلم ا عوض شد معلم قرانی که دوستش داشتم اومد نشست ،تا نشست جیغ زد (از منطقه اخراجم کردن ) ولی خب می ارزید 

من تو مهد ی خاله داشتم میومد وسط کلاس می نشست دفترامونو ک تصحیح می‌کرد پرت می‌کرد رو زمین ما میرفتیم ...

همیشه اون موقع ک باید حرف میزدیم چیزی نگفتیم.

یه مشت عقده ای که عقدشونو سر بچه ها خالی میکنن

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

خدا لعنت کنه معلمای وحشی مونو همشون تحقیرمون میکردن 

کلاس اول یادمه یبار یکی از رنگ های کتاب رنگ امیزی اشتباه انجام داده بودم کتابم پرت تو صورتم کلاس سوم سر یاد دادن نماز خیلی بهمون فحش میداد اصلا خاطره خوب ندار م از مدرسه کلا.دبیرستان کمی بهتر بود باز ،همه شور و نشاطمونو ازمون گرفتن من الانم یکی صداش بالا میره سست میشم یاد کلاس اول میوفتم 

نمیدونم چرا ولی ج.ر خوردم از خنده ببخشید من خودم ی سری پونس زیر معلم گذاشتم زنگ معلم ا عوض شد معلم ق ...

این الان خاطره بده؟ 😂

نمیدونم چرا ولی ج.ر خوردم از خنده ببخشید من خودم ی سری پونس زیر معلم گذاشتم زنگ معلم ا عوض شد معلم ق ...

منم یبار گذاشتم معلم یه اقایی بود خیلی تپل بود قشنگ نشست روی پونز هیچی نشد خیلی ضد حال خوردم

نخند🦥... من بخاطر اون حرکتم ی کتکی خوردم... انقد گریه کرده بودم چشام داشت از کاسه میزد بیرون

خدا لعنت کنه معلمای وحشی مونو همشون تحقیرمون میکردن کلاس اول یادمه یبار یکی از رنگ های کتاب رنگ امیز ...

معلم کلاس چهارمم یکی دوبار کتاب نبرده بودم بعد بهم گفته بود عتیقه بعد اون از استرس کتاب جا میزاشتم... نصف سال تمام کتابامو مینداختم تو کوله میبردم مدرسه...